Bucuresti, Romania

Abonamentele Office Barista aduc calitatea elvețiană la tine în birou

Statisticile spun că un român bea, în medie, 283 de cafele pe an.

Mai mult, din studiile recent realizate de Institutul Mondial de Cercetare, reiese că 70% dintre români preferă cafeaua boabe şi măcinată.

Însă pe noi nu ne preocupa cantitatea, ci calitatea.

Am tot vorbit despre misiunea de a aduce în birourile din România cea mai bună cafea posibilă, preparată cu priceperea și pasiunea unui barista.

Ce ne dorim prin serviciile pe care le oferim este să ridicăm experiența cafelei la un nivel de artă: de la calitatea cafelei, la servicii all-inclusive și aparate de încredere Swiss Made.

 

Espressoarele Franke bifează pentru noi toate standardele:

  • Prin calitatea ingineriei elvețiene, aparatele Franke nu doar arată bine, ci asigură fiabilitate, eficiență și durabilitate prin modul în care funcționează.
  • Espressoarele conțin instrumente patentate de calitate prin care se obține un randament maxim: sită de 43mm și 50mm și filtru cu ac, un procedeu de măcinare de ultimă generație, plus un sistem de procesare cu 3 rezervoare separate (pentru apă caldă, prepararea cafelei și abur).
  • Mai mult, materia primă folosită în producția aparatelor Franke, garantează că acestea își vor păstra valoarea în timp, astfel încât și tu să profiți la maxim de investiția făcută.
  • Trecând la tehnologii, espressoarele Franke inovează în toate categoriile: fie că este vorba despre igienă, fie că este producție.
  • Prin sistemul CleanMaster se îndeplinesc cele mai înalte standarde HACCP din 2015.
  • Conceptul de curățare și igienă lansat de Franke implică doar apăsarea unui buton – întreaga secvență a procesului de curățare este realizată complet automat, inclusiv dozarea precisă a agenților de curățare.
  • În plus, conceptul de igienă este prevăzut și în sistemul de prezervare a laptelui din aparat. Pe lângă posibilitatea de a avea două soiuri de lapte, toate espressoarele Franke au integrat un sistem patentat cu două circuite de refrigerare paralele.
  • Tehnologia FoamMaster este standard pentru fiecare aparat Franke deoarece asigură o spumă de lapte consistentă și perfectă de fiecare dată.

 

iQFlow se traduce prin specializarea unui barista la un buton distanță – oferă acces la un nivel complet de extracție a aromei și consistență în fiecare ceașcă de cafea produsă. Practic, prima cană din zi o să aibă același gust și consistență ca ultima – indiferent de momentul zilei sau locație.

Și pe lângă toate acestea, nu mai vorbim despre varietatea în preparare – de la espresso până la ciocolată caldă, latte, americano, cappuccino și așa mai departe.

Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, le poți testa gratuit chiar tu prin unul dintre abonamentele Office Barista: https://www.officebarista.ro/pauza-de-cafea/sortimente-cafea/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *