Seria CleanZone SL

Modelul puternic, silențios.

CleanZone SL combină performanța ridicată

cu zgomotul extrem de redus.

Modelul puternic, silențios.

CleanZone SL combină performanța ridicată

cu zgomotul extrem de redus.

Control excepțional al poluării

Funingine diesel, alergeni, virusuri și toți ceilalți poluanți din aer, inclusiv particule ultrafine minuscule, dar letale, sunt capturate de CleanZone SL. Purificatorul de aer CleanZone SL a fost dezvoltat pentru birouri, școli, spitale și alte locații comerciale afectate negativ de nivelurile ridicate de poluare a aerului. Mediile de filtrare IQAir din CleanZone SL elimină mai mult de 95% din toate particulele cu 0,3 microni sau mai mult și s-a dovedit că filtrează particulele ultrafine până la 0,003 microni în diametru, cele mai mici particule care există.

Eficient contra particulelor ultrafine

Particulele ultrafine sunt mai mici de 0,1 microni, reprezintă aproximativ 90% din toate particulele aeriene și au fost corelate cu apariția atacurilor de cord, accidente vasculare cerebrale, astm și chiar cancer. Un studiu independent a demonstrat că Purificatoarele de aer IQAir CleanZone SL pot filtra 95% din particulele ultrafine din aer la mai puțin de 0,003.

 

Află de ce contează mărimea particulelor
Filtrele obișnuite HEPA pot filtra doar particulele de 0,3μ sau mai mari.
HyperHEPA IQAir tehnologia care filtrează cele mai mici particule din aer
Particule ultrafine Virusuri / Fum de țigară / Funingine / Acarieni / Păr de animale
Mai mult de 90% din particulele din aer
Particule fine Praf / Bacterii
Aproximativ 9% din particulele din aer
Particule mari Spori / Polen
Selectează o opțiune dintre particulele de mai sus și descoperă cum îți afectează corpul
Particule ultrafine (0,003μ – 0,1 μ) – 90% din toate particulele din aer
Particulele ultra fine au un diametru mai mic de 0,1μ. Ele constituie mai mult de 890% din poluanții din aer. Particulele ultrafine sunt inhalate și ajung direct în plămâni, unde penetrează țesutul și pot fi absorbite direct în sânge. Prin sânge pot ajunge la orice organ sau orice zonă din corpul uman.
Particulele fine ( PM2,5) – Mai mult de 9% din toate particulele din aer
Particulele fine (cunoscute și ca PM2,5) au un diametru mai mic de 2,5μ. Particulele fine pătrund adânc în plămâni, in zone cunoscute drept căile respiratorii mici, dar și în zona principală din plămâni, unde se realizează schimbul de aer. Particulele fine vin de la gazele de evacuare ale mașinilor, gaz și reacții chimice, fum de țigară, lumânări aprinse și alte surse de interior sau exterior.
Particule mari (PM10) – Mai puțin de 1% din toate particulele din aer
Particulele mari (cunoscute și ca PM10) au diametrul între 2,5μ și 10μ. Particulle mar sunt depozitate în principal în nas și gât. De obicei nu ajung direct în plămâni. Exemple de astfel de particule includ praful de cărbune, cenușa, anumite componente din fumul de lemn, fibre de azbest și particule de pe drum provnite de la cauciucuri și frâne. Această categorie include și praful, anumite tipuri de polen și sporii de mucegai.
Organe afectate Creier / Plămâni / Gât / Ochi / Nas / Inimă / Rinichi / Ficat

Uimitor de silențios

Purificatoarele de aer performante din seria SL CleanZone sunt printre cele mai silențioase din lume, practic de neauzit chiar și în spații interioare liniștite, precum birouri și săli de clasă. Chiar și la cea mai mare setare a vitezei ventilatorului, CleanZone SL are un nivel sonor incredibil de scăzut, de 45 dB (A). Acesta este un nivel sonor de trei ori mai mic decât cel generat de purificatoarele de aer profesionale tipice și practic insesizabil, chiar și într-un mediu liniștit, la locul de muncă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Debit ridicat de aer 

CleanZone SL are o capacitate excepțională de debit de aer de până la 13,6m3 pe minut de aer curat, de șase ori mai mare decât ce sunt capabile sistemele tipice de filtrare a aerului să furnizeze la niveluri de zgomot reduse. Capacitatea ridicată a CleanZone SL îi permite să asigure până la patru schimbări complete de aer pe oră într-o cameră de 205 m3.

 

Îndepărtează alergenii și microorganismele

CleanZone SL este extrem de eficient în eliminarea tuturor tipurilor de alergeni și microorganisme, inclusiv virusuri, bacterii, polen, praf și alți alergeni. Capacitatea ridicată a CleanZone SL îi permite să furnizeze până la trei schimbări complete de aer pe oră într-o cameră de 100 m2, eliminând poluanții prin filtrul său HyperHEPA cu o eficiență de 95%.

 

 

 

 

 

 

Eficient energetic

În timp ce CleanZone SL este unul dintre cele mai eficiente sisteme de curățare a aerului proiectate vreodată, necesită mai puțin de jumătate din puterea purificatoarelor de aer mult mai mici. La 75 de wați de energie electrică la cea mai mare setare, CleanZone SL folosește cam aceleași resurse ca un bec convențional. Acest lucru se datorează unui ventilator ultra-eficient și unei suprafețe foarte mari a filtrului, care permite aerului să treacă cu ușurință prin filtrul dens.

 

 

 

 

 

 

Economic, costuri reduse de întreținere

CleanZone SL oferă o putere remarcabilă de curățare a aerului pentru sălile de clasă și alte medii sensibile la zgomot, la prețuri foarte mici. Costă doar câteva zeci de bani pe zi pentru a curăța aerul în spații de până la 160 de metri pătrați. Ventilatorul puternic IQAir CleanZone SL nu necesită întreținere, deci nu există niciun cost pentru a menține CleanZone funcțional.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Economisește spațiu

CleanZone SL se montează vertical sau orizontal, în sus sau în jos, eliberând locul în birouri aglomerate, săli de clasă și alte spații. Fluxul de aer de la CleanZone SL poate fi direcționat acolo unde este necesar, fără a crea curenți de aer sau perturbări ale aerului care ar putea afecta funcționarea sa discretă.

Calitate elvețiană

Swiss Made este mai mult decât o etichetă de origine. Este un semn de calitate remarcabilă, unicitate, design superior, inovație, precizie și fiabilitate. CleanZone SL nu numai că a fost gândit și proiectat în Elveția, ci este și fabricat aici. Devotamentul nostru față de emblema Swiss Made este vizibil nu doar în angajamentul nostru față de ceea ce facem, ci și de modul în care lucrăm. Folosind componente de cea mai înaltă calitate, o echipă de profesioniști dedicată și procese de fabricație perfecționate în peste 50 de ani, IQAir este capabil să construiască cele mai bune purificatoare de aer din lume.