Seria CleanZone

Curățare puternică a aerului de calitate inferioară

Eficiența totală a sistemului IQAir CleanZone SL pentru:
Particulele fine și alergenii (≥ 0,3 μm) sunt ≥99%
Particulele ultrafine, bacteriile și virusurile (<0,1 μm) sunt ≥99%
Materia particulelor (PM2.5, PM10) este ≥99%
Eficiența totală a sistemului IQAir CleanZone 5100 și IQAir CleanZone 5300 pentru particule (≥ 0,3 μm) este ≥99,97%.
Eficiența totală a sistemului IQAir CleanZone 5200 pentru particule (≥ 0,3 μm) este ≥99%.

Curățare puternică a aerului de calitate inferioară

Îndepărtează până la 99,5% din toate particulele din birouri, săli de clasă și alte medii comerciale.

Flux ascendent și descendent

Fiecare purificator de aer CleanZone seria 5000 poate fi orientat pentru a asigura fluxul de aer de jos în sus („flux ascendent”) sau de sus în jos („flux descendent”). În timp ce fluxul ascendent este mai frecvent, există multe motive întemeiate pentru a reorienta filtrul CleanZone 5000 cu un flux descendent. O orientare descendentă este de dorit pentru tratarea poluării interioare, cum ar fi fumul de tutun, care tinde să crească.

Design modular CleanZone 5000

Ambele modele de purificatoare de aer CleanZone 5000 au același ventilator puternic, dar silențios și același prefiltru de înaltă eficiență. În schimb, o varietate de configurații ale celui de-al doilea modul al filtrului principal permite soluții specifice de filtrare pentru probleme specializate privind calitatea aerului

Optimizarea schimbării aerului 

Inginerii IQAir au studiat cu atenție fluxurile aerului din purificatoare pentru a crea cea mai eficientă curățare posibilă a aerului: rezultatul a fost tehnologia noastră de optimizare a schimbării aerului, care nu numai că reușește să curețe mai mult aer, dar îl distribuie și mai eficient în cameră. Astfel că, un aer mai curat obținut cu mai puțin zgomot decât oricând este oferit de un purificator de aer performant.

Panou de control integrat

Panoul de control avansat al fiecărui purificator de aer din seria CleanZone folosește senzori optici și alte tehnologii pentru a îți oferi un control total: alegi dintre setările de viteză ale ventilatorului, monitorizezi durata de viață rămasă a fiecărui filtru, setezi temporizatorul, modifici setările nivelului de poluare sau activezi și gestionezi parola.

Micro-fibră avansată (AMF)

Micro-fibrele avansate (AMF) din seria CleanZone sunt de 10 ori mai subțiri decât fibrele de filtru convenționale, permițând aerului să treacă cu ușurință prin mediile de filtrare cu rezistență redusă, fără turbulențe sau zgomot, în timp ce firele ultrafine creează o barieră aproape impenetrabilă pentru poluanți.

Conducte opționale

Cu opțiunea IQAir FlexAir Duct, purificatoarele de aer CleanZone 5000 pot direcționa aerul curat către zone specifice și pot crea microambiente de aer curat. Opțiunea îi permite lui CleanZone 5000 să distribuie până la 40 de metri de aer curat de cea mai bună calitate exact acolo unde este nevoie.

Reglarea nivelului de poluare

 

Comenzile de reglare a nivelului de poluare sunt integrate în purificatoarele de aer CleanZone seria 5000, oferind un calcul mai precis al duratei de viață a filtrului. Meniul permite modificări pentru filtrarea particulelor mari, substanțelor chimice și praf fin. Îl poți ajusta de asemenea pentru fumul de tutun, gaze și substanțe chimice, medii cu praf.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Economic, costuri reduse de întreținere

 

Consumul de energie al lui CleanZone SL la cea mai mare viteză a ventilatorului este de 74 de wați. În plus, dacă luăm în considerare 2 ACH / oră, o singură unitate IQAir CleanZone SL este potrivită pentru camere de până la 160 m2 și un singur IQAir ClenZone 5000 este potrivit pentru camere de până la 480 m2. Ventilatorul puternic IQAir CleanZone Series nu necesită întreținere, deci nu există niciun cost pentru a menține purificatorul de aer CleanZone Series reglat corect și funcțional.

 

 

 

 

 

 

 

Asistență din partea experților, instalare, monitorizare

IQAir CleanZone poate fi instalat de o echipă de experți în calitatea aerului IQAir, care poate oferi și asistență, în funcție de nevoi. Acest serviciu include identificarea locului ideal pentru filtrele de aer și montarea sistemelor. Performanța unui sistem după instalare poate fi verificată de echipa noastră Office Barista utilizând contoare de particule portabile de ultimă generație, pentru a măsura contaminanții aerului la intrare și ieșire.

Mobilitate totală

Purificatoarele de aer CleanZone Series includ funcții suplimentare care simplifică mutarea lor oriunde este nevoie de aer de calitate superioară. Rolele solide de pe partea de jos a purificatoarelor CleanZone și mânerele permit ca acesta să fie mutat cu ușurință. Purificatorul de aer poate rămâne fix prin blocarea opțiunii de rotire oricând este nevoie.

Exterior rezistent la manipulare

Spre deosebire de purificatoarele de aer pentru consumatori, purificatoarele de aer din seria CleanZone sunt concepute pentru a fi rezistente la manipulare. Accesul la filtre, controlul vitezei ventilatorului și cablul de alimentare pot fi limitate și puse la dispoziția personalului autorizat, o caracteristică necesară pentru birourile deschise, sălile de clasă și unitățile medicale.

100% fără ozon

Tehnologia de filtrare mecanică HyperHEPA a seriei CleanZone SL elimină mai multe particule din aer fără a utiliza tehnologii nesigure sau nedovedite, cum ar fi generarea de ozon, ionizare sau radiații ultraviolete. De asemenea, mediile de filtrare din seria CleanZone SL au o eficiență dovedită de 95% împotriva particulelor ultrafine, inclusiv a virusurilor, de până la 0,003 microni, cele mai mici particule care există.