Cele mai performante dispensere de apa pentru birou

Iti punem la dispozitie sisteme de filtrare a apei care integreaza tehnologii de ultima generatie, certificate la nivel international pentru calitate si siguranta.

Dispenserele Waterlogic

Dispenserele Waterlogic

Prin intermediul dispenserelor Waterlogic iti livram cea mai pura si sanatoasa apa, chiar la sediul companiei tale, ajutandu-te sa economisesti timp, bani si energie si sa cresti satisfactia si eficienta angajatilor tai.

Waterlogic 7 Firewall®

Noul aparat de filtrare a apei Waterlogic 7 Firewall® se remarca prin designul elegant, functionalitati de ultima generatie si tehnologiile inovative proprii incorporate, fiind proiectat pentru a acoperi nevoi si cerinte specifice oricarui birou modern.

Waterlogic 7 livreaza pana la 5 tipuri de apa: la temperatura ambientala, apa minerala, apa calda, fierbinte si rece, fiind dotat cu buton de selectie intuitiv si un ecran LED full color de 5”, care fac din utilizarea acestuia o experienta unica.

In plus, dispenserul Waterlogic 7 incorporeaza tehnologia inovativa Firewall® de purificare a apei prin intermediul razelor UV, fiind certificat pentru livrarea unei ape pure in proportie de 99,9999%, in 100% din cazuri. Pe langa aceasta, aparatul va ofera protectie antimicrobiana excelenta impotriva germenilor de suprafata prin intermediul tehnologiei BioCote®.

Afla mai multe despre noul dispenser Waterlogic 7 Firewall® aici .

Waterlogic Firewall 7
Waterlogic Firewall 7
Waterlogic 3 Firewall

Waterlogic 3 Firewall®

Sistemul de filtrare a apei Waterlogic 3 a fost proiectat pentru a combina design-ul elegant cu tehnologia superioara de filtrare UV Firewall®. Aparatul garanteaza un grad de purificare a apei de 99.9999% in 100% din cazuri, avand capacitate inalta de a livra apa minerala, precum si optiuni integrate de alegere a temperaturii apei consumate, care poate fi rece, la temperatura ambientala sau fierbinte.

Design-ul aparatului confera atat usurinta in utilizare, avand butoane si icon-uri de selectie simple, precum si integrarea in orice tip de mediu, fiind usor de instalat in spatii diverse.

Mai multe detalii despre sistemul de filtrare a apei Waterlogic 3 aici.

Waterlogic 2 Firewall®

Cu un design elegant si atragator, sistemul de filtrare a apei Waterlogic 2 este dotat cu tehnologia Firewall® de inalta performanta in purificarea apei. Pe langa design-ul atragator, aparatul este caracterizat de o excelenta usurinta in utilizare, lasand la dispozitie un spatiu suficient pentru umplerea sticlelor si oferind posibilitatea utilizatorului de a selectiona nivelul de temperatura dorit pentru apa, care poate fi rece, la temperatura camerei sau fierbinte.

Acest dispenser a fost special proiectat pentru birouri mici si mijlocii, care au nevoie de o cantitate potrivita de apa proaspata, purificata in proportie de 99.9999%, avand o capacitate ideala pentru a asigura necesarul de apa potabila pentru un numar de 15 pana la 30 de utilizatori.

Mai multe detalii despre sistemul de filtrare a apei Waterlogic 2 aici.

Waterlogic 2 Firewall
Waterlogic Cube Firewall

Waterlogic Cube Firewall®

Avand un design atragator si compact, Waterlogic Cube Firewall® integreaza tehnologiile avansate de filtrare a apei Firewall®, cu o performanta demonstrata chiar si la nivelul apei minerale. Tehnologia Firewall® actioneaza ca o bariera impotriva bacteriilor, impiedicandu-le sa patrunda in sistem si oferind astfel siguranta unui consum de apa sanatos.

Compact si potrivit pentru orice tip de spatiu, dispenserul Waterlogic Cube ofera utilizatorilor posibilitatea de selectie asupra tipului de apa, in functie de temperatura, care poate fi fierbinte, la temperatura camerei, rece si carbogazoasa (disponibila doar in versiunea cu apa minerala).

Mai multe detalii despre sistemul de filtrare a apei Waterlogic Cube aici.