Dispensere de apă complet certificate

Ne străduim să obținem standarde excelențe în tot ceea ce facem. Dispenserele noastre au fost încercate, testate și aprobate de organismele de certificare de top din lume, astfel încât să aveți încredere deplină în produsele noastre.

Certificat IAMPO R&T

Asociația Internațională a Funcționarilor Mecanici și de Instalații (IAPMO) testează sistemele de apă și alte produse de instalații sanitare și mecanice; reprezintă calitatea și siguranța produsului. Scutul UPC și logo-ul Water Quality Platinum garantează că sistemele și componentele Waterlogic au îndeplinit sau au depășit standardele din industrie.

Water Quality Association

Waterlogic este membru al Asociațiilor pentru Calitatea Apei (WQA), un organism internațional dedicat furnizării consumatorilor cea mai sigură apă potabilă posibilă prin intermediul științei, legislației solide și standardelor etice.

NSF

O companie de sănătate publică și siguranță care oferă soluții de gestionare a riscurilor de sănătate publică și siguranță companiilor, guvernelor și consumatorilor din întreaga lume.

Bisphenol-A Free

Dispenserele noastre de apă garanteaza lipsa Bisfenol-A, o substanță chimică utilizată pe scară largă în produsele din plastic, care a fost legată de probleme de sănătate. Testele efectuate de laboratoarele SGS recunoscute la nivel internațional au confirmat că nu este prezent niciun bisfenol în piesele din plastic utilizate în aparatele noastre de apă.

Bisfenolul-A (BPA) ar putea fi legat de tumorile precanceroase, de problemele tractului urinar și de pubertatea timpurie sau întârziată, conform Programului Național de Toxicologie al SUA, și a fost considerat o „substanță toxică” de către guvernul canadian. Uneori poate fi găsit în sticle de apă.

CE

Marcajul oficial cerut de Uniunea Europeană pentru toate echipamentele electrice și electrocasnice care vor fi vândute sau puse în funcțiune pentru prima dată oriunde în Comunitatea Europeană. Dovedește cumpărătorului sau utilizatorului că produsul îndeplinește toate cerințele esențiale de siguranță și mediu.

WRAS

Waterlogic are aprobarea Schemei Consultative privind Reglementările în Domeniul Apei (WRAS) în Marea Britanie. Aceasta testează calitatea apei și asigură faptul că materialele și componentele distribuitorului de apă îndeplinesc cerințe riguroase de siguranță.

WRAS își propune să prevină deșeurile, consumul nejustificat, utilizarea abuzivă, măsurarea eronată sau contaminarea apei prin dezvoltarea și aplicarea standardelor naționale și internaționale. Aparatele Waterlogic aprobate de WRAS. Un alt semn al standardelor noastre foarte înalte.

Pentru a afla mai multe despre WRAS, vizitați  www.wras.co.uk. sau, consultați o listă completă a filtrelor și mașinilor Waterlogic care sunt certificate de WRAS.

EPDWA

Waterlogic International este membru fondator al Asociației Europene pentru consumul la sursa a apei potabile.

NSF / ANSI

NSF și ANSI stabilesc și reglementează standarde de siguranță naționale și internaționale, iar IAPMO R&T este acreditat de Institutul Național de Standardizare American (ANSI), care demonstrează că certificările emise de IAPMO R&T către Waterlogic garantează că produsele noastre îndeplinesc cele mai înalte standarde.
Starea noastră de certificare poate fi văzută pe site-ul web IAMPO R&T în baza de date de certificare a produselor.

NSF / ANSI 55 Clasa A
Acesta este standardul pentru sistemele de tratare a apei prin ultraviolete. Waterlogic Firewall este certificat ca sistem de clasă A (40.000 uwsec / cm2) conceput pentru a dezinfecta și / sau îndepărta microorganismele din apa contaminată, inclusiv bacteriile și virusurile, la un nivel sigur.

P231
Acesta este standardul pentru purificatoarele de apă potabilă NSF. Dispenserele de apă cu această certificare îndeplinesc standardele exigente de sănătate și salubrizare ale Agenției SUA pentru Protecția Mediului.

NSF / ANSI 61:
Acesta este standardul pentru componentele sistemului NSF de apă potabilă. Asigură că niciun contaminant dăunător nu ar putea să ajunga în apa potabilă.
NSF / ANSI 42:
NSF / ANSI 42 certifică faptul că filtrele de apă POU reduc contaminanții specifici sau non-legați de sănătate, cum ar fi clorul, gustul, mirosul și particulele, care pot fi prezente în apa potabilă. Acest standard garantează că apa filtrată Waterlogic are un gust neutru și este fără mirosuri.

NSF / ANSI 53:
Filtrele de carbon Waterlogic certificate conform standardului NSF / ANSI 53 s-au dovedit a reduce în mod eficient contaminanții specifici pentru sănătate, cum ar fi Cryptosporidium, plumb și azbest, care pot fi prezenți în apa potabilă.

NSF / ANSI 372:
Componentele sistemului de apă potabilă Waterlogic enumerate de IAMPO R&T la standardul NSF / ANSI 372 sunt certificate pentru a reduce prezența plumbului, pentru o apă potabilă mai sigură.

CSA B483.1:
Acest standard canadian a fost dezvoltat pentru a specifica cerințele de instalații sanitare și mecanice pentru componentele de tratare a apei potabile. Certificarea acestui stadard este specifică produselor POU care sunt destinate a fi utilizate pentru reducerea sau inactivarea substanțelor nocive care pot fi prezente în apa potabilă. CSA B483.1 include respectarea cerințelor electrice pentru sistemele de tratare a apei potabile.

Pentru a afla mai multe despre NSF și ANSI, vizitați www.nsf.org și www.ansi.org sau vizitați iapmo.org pentru a căuta după producător sau standard de certificare.

ISO9001 - Sistem de management al calității

Waterlogic este certificat conform ISO 9001 - Sisteme de management al calității (certificat de Intertek International).

ISO 9001 este standardul acceptat la nivel internațional pentru organizațiile bine gestionate care au adoptat principiile cheie de management al calității operațiunilor sale. În esență, este un semn că organizația are instalate sistemele și procesele pentru a asigura o calitate consecventă a serviciului. Elementele fundamentale ale acestui standard sunt modelate în jur; concentrarea pe client, controlul managementului și luarea deciziilor, implicarea principalelor părți interesate și o cultură a îmbunătățirii continue.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul ISO la www.iso.org .