Îmbunătățirea amprentei de carbon

La Waterlogic, grija pentru mediu este un angajament pe care îl luăm foarte în serios. Luăm măsuri constante pentru a reduce consumul de energie, pentru a menține emisiile reduse și pentru a gestiona resursele noastre de apă într-un mod responsabil.

Reducerea carbonului

Waterlogic a certificat șapte dispensere de apă cu eticheta de reducere a carbonului emisa de Carbon Trust. Suntem primul furnizor de dispensere de apa potabila care este certificat independent cu eticheta de reducere a carbonului.

Carbon Trust certifică cantitatea totală de dioxid de carbon și alte gaze cu efect de seră emise de un produs sau serviciu în fiecare etapă a ciclului său de viață. Aceasta include fabricarea, transportul, instalarea, service-ul, utilizarea și eliminarea. Oferă o măsură precisă, independentă și verificabilă a gazelor cu efect de seră emise de produsele certificate./span>

Refrigerare ecologică

Pentru a reduce în continuare amprenta de carbon, dispenserele Waterlogic folosesc acum un compresor cu gaz natural refrigerant numit R600a. R600a are zero potențial de epuizare a ozonului (ODP) și un potențial de încălzire globală (GWP) foarte scăzut. În plus, spre deosebire de R134a, R600a este netoxic.

Waterlogic a selectat R600a pentru acreditările ecologice. Acum servește ca o alternativă funcțională pentru numeroși agenți frigorifici cu clorofluorocarbon (CFC) sau hidrofluorocarbon (HFC), cum ar fi R134a.

Inițiative ecologice

Waterlogic este o companie care este foarte atenta la mediu. Grija pentru planetă și cea mai prețioasă resursă a ei, apa, este prezenta in tot ceea ce facem.

Reducem în permanență impactul asupra mediului al aparatelor Waterlogic și încercăm întotdeauna să ne imbunatatim abordarea. De exemplu, ne propunem în prezent să obținem certificarea ISO 14001, cel mai exigent punct de referință internațional.

Cetățenie globală

De asemenea, suntem mândri semnatari ai Pactului Global al Națiunilor Unite. Este cea mai mare inițiativă globală corporativă din lume și angajează companiile să respecte standarde riguroase privind mediul, precum și alte principii cheie, cum ar fi drepturile omului, munca și anticorupția. Waterlogic ia foarte în serios responsabilitatea socială a întreprinderilor.

Când la baza activitatii noastre este ceva fundamental ca apa, nu ne permitem pasi gresiti.

Consumul de energie

Waterlogic crede în politica de reducere a energiei .

Waterlogic este investit într-un program pentru a înțelege, evalua și măsura impactul nostru real asupra mediului. Aceasta este pentru a ne asigura că îmbunătățim toate elementele performanței noastre de mediu. Programul privind amprenta de carbon detaliază modul în care ne reducem impactul asupra mediului și ne oferă o înțelegere reală a emisiilor de dioxid de carbon implicate în furnizarea tuturor produselor și serviciilor. Aceste informații ne permit să identificăm modul în care putem continua să ne reducem emisiile.

Marea majoritate a produselor Waterlogic consumă mult mai puțină energie decât un bec de 100 de wați.

Planuri de mediu

Programul nostru de amprentă de carbon detaliază modul în care ne reducem impactul asupra mediului și ne oferă o înțelegere clară a emisiilor de CO2 implicate în furnizarea celorlalte produse și servicii ale noastre. Aceste informații ne permit să identificăm modul în care putem continua să ne reducem emisiile. Acesta este un proces cuprinzător pentru a ne asigura că îmbunătățim elementele performanței noastre de mediu.