billi-tap-and-drip-tray-xl-lever-product
billi-quadra-lifestyle-water-tap
billi-quadra-under-counter-system
billi-tap-and-drip-tray-xl-lever-product billi-quadra-lifestyle-water-tap billi-quadra-under-counter-system

Billi Quadra

Gama noastră de dozatoare integrate de fierbere, răcire și spumante sunt proiectate și fabricate ca sisteme de apă filtrată eficiente din punct de vedere energetic, care oferă clienților tot ce este mai bun în inovație, performanță superioară și fiabilitate.

 • Filtrare premium
 • Schimb de caldura
 • Temperatură răcită reglabilă
 • Opțiuni de fierbere, răcire și spumante

  Cere o oferta personalizata!

  Vezi Politica de Confidentialitate

  Tehnologie de frunte

  Mai întâi siguranța

  Livrarea de apă clocotită gratuită Billi's Splash variază electronic fluxul de apă, încetinind momentan pentru a elimina stropirea pe măsură ce apa intră mai întâi în ceașcă. Toate dozatoarele din seria Billi X sunt, de asemenea, livrate cu un întrerupător de siguranță ca standard pentru a bloca debitul de apă clocotită atunci când este necesar.

  Filtrare premium

  Gama de filtre premium Billi este echipată cu o structură unică cu mai multe straturi, care asigură o calitate superioară a apei.

  Schimb de caldura

  Tehnologia unică de schimb de căldură a lui Billi recuperează energia termică uzată produsă în procesul de răcire pentru a preîncălzi apa clocotită. Acest lucru permite apei fierbe să atingă temperatura optimă mai eficient, realizând în același timp economii substanțiale de energie.

  Temperatură răcită reglabilă

  Un control simplu reglabil permite creșterea temperaturii apei răcite la 15 ° C sau scăzută la 6 ° C pentru băuturi răcoritoare, răcoritoare, cu temperatura necesară atinsă și menținută rapid.


  Configurare

  Sistemele răcite cu apă Billi nu necesită ventilație. Nu sunt necesare decupaje ale dulapului în timpul procesului de instalare.


  Opțiuni de apă

  pictograma fierbintepictogramă răcităicoană sclipitoare