billi-tap-and-drip-tray-xl-lever-product
billi-sahara-under-counter-system
billi-sahara-lifestyle-water-tap
billi-tap-and-drip-tray-xl-lever-product billi-sahara-under-counter-system billi-sahara-lifestyle-water-tap

Billi Sahara

Gama noastră de purificatoare integrate sunt proiectate și fabricate ca sisteme de apă filtrate eficiente din punct de vedere energetic, care oferă performanță superioară și fiabilitate.

 • Filtrare premium
 • Tehnologia Eco-Intelligence
 • Opțiuni apa fierbinte și la temp. ambientala  Politica de Confidentialitate

  Tehnologie de top

  Mai întâi siguranța

  Livrarea de apă clocotită Billi's Splash variază electronic fluxul de apă, încetinind initial pentru a elimina stropirea pe măsură ce apa intră mai întâi în ceașcă.

  Toate dozatoarele din seria Billi X sunt, de asemenea, livrate cu un întrerupător de siguranță ca standard pentru a bloca debitul de apă clocotită atunci când este necesar.

  Filtrare premium

  Gama de filtre premium Billi este echipată cu o structură unică cu mai multe straturi, care asigură o calitate superioară a apei.

  Gama Billi Sahara este compatibilă cu toate filtrele Billi.

  Tehnologia Eco-Intelligence

  Billi Sahara încorporează tehnologia Eco-Intelligence, care este un temporizator de auto-învățare care permite unității să funcționeze numai atunci când este necesar. Cronometrul monitorizează tiparele zilnice de utilizare și recunoaște chiar schimbările de rutină de seară și weekend pentru a minimiza în mod eficient consumul de energie.


  Configurare

  Unitățile de birou Billi Sahara au una dintre cele mai mici amprente de instalare, care profită la maximum de spațiul dvs. Nu sunt necesare decupaje ale dulapului în timpul procesului de instalare.


  Opțiuni de apă