cube
WL-Cube-Sparkling-Front-On-(with-glass)_280x280 (1)
cube-side
cube-top
cube-buttons
cube-nosle
cube WL-Cube-Sparkling-Front-On-(with-glass)_280x280 (1) cube-side cube-top cube-buttons cube-nosle

WL Cube Firewall™

Avand un design atragator si compact, Waterlogic Cube Firewall® integreaza tehnologiile avansate de filtrare a apei Firewall®, cu o performanta demonstrata chiar si la nivelul apei minerale. Tehnologia Firewall® actioneaza ca o bariera impotriva bacteriilor, impiedicandu-le sa patrunda in sistem si oferind astfel siguranta unui consum de apa sanatos.

Compact si potrivit pentru orice tip de spatiu, dispenserul Waterlogic Cube ofera utilizatorilor posibilitatea de selectie asupra tipului de apa, in functie de temperatura, care poate fi fierbinte, la temperatura camerei, rece si carbogazoasa (disponibila doar in versiunea cu apa carbogazoasa).



  Politica de Confidentialitate

  Tehnologie inovativa

  Dispenserele noastre se disting prin tehnologiile folosite in filtrarea si purificarea apei – acestea fac posibila servirea apei in conditii ireprosabile de siguranta.
  Apa filtrata

  Apa filtrata

  Capacitate ridicata de filtrare

  Dispenserele folosesc un sistem cu carbune activ ce asigura indepartarea clorului, particulelor extra fine si altor potentiali contaminanti.

  Apa purificata

  Apa purificata

  Purificare microbiologică

  Sistemul patentat Firewall (lampi UV de clasa A)  are rolul de a purifica permanent apa in momentul in care aceasta curge in pahar, garantand eliminarea bacteriilor la punctul de servire.

  Apă sigură

  Igiena maxima

  Material antimicrobian

  BioCote® este un strat antimicrobian cu ioni de Argint , integrat în materialele plastice din zona de distribuție a fântânii, care previne aparitia bacteriilor și mucegaiului și contribuie la păstrarea purității apei furnizate la birou.

  Acționare la pedală

  Hands-free

  Servire sigura

  Nu este nevoie sa atingeti aparatele cu mana, aceasta putand fi folosite cu ajutorul unor pedale. Creste astfel siguranta de utilizare a aparatelor la birou.