cube
WL-Cube-Sparkling-Front-On-(with-glass)_280x280 (1)
cube-side
cube-top
cube-buttons
cube-nosle
cube WL-Cube-Sparkling-Front-On-(with-glass)_280x280 (1) cube-side cube-top cube-buttons cube-nosle

WL Cube Firewall™

Avand un design atragator si compact, Waterlogic Cube Firewall® integreaza tehnologiile avansate de filtrare a apei Firewall®, cu o performanta demonstrata chiar si la nivelul apei minerale. Tehnologia Firewall® actioneaza ca o bariera impotriva bacteriilor, impiedicandu-le sa patrunda in sistem si oferind astfel siguranta unui consum de apa sanatos.

Compact si potrivit pentru orice tip de spatiu, dispenserul Waterlogic Cube ofera utilizatorilor posibilitatea de selectie asupra tipului de apa, in functie de temperatura, care poate fi fierbinte, la temperatura camerei, rece si carbogazoasa (disponibila doar in versiunea cu apa carbogazoasa).  Politica de Confidentialitate

  Purificator de apă de tip mini bar

  WL Cube Firewall este o unitate de purificare a apei cu o tehnologie unică de purificare UV, Firewall. Tehnologia Firewall purifică apa până la 99,9999%.

  Acest purificator este excelent pentru prepararea de căni de ceai, cafea și supă, cu opțiunile sale de apă fierbinte și extra fierbinte.

  • Filtrare de înaltă performanță, certificat IAMPO R&T la cele mai stricte standarde NSF, oferă cea mai curată și cea mai bună apă
  • Purifica apa pe măsură ce curge, blocând, de asemenea, pătrunderea bacteriilor
  • Testări și aprobări de top la nivel mondial
  • Noul model cu apa carbogazoasa disponibil cu o gamă de opțiuni (rece, la temp. ambientala și carbogazoasa)
  Trei pași către măreție:

  Paravanul de protecție WL Cube are trei tehnologii de bază, ceea ce înseamnă că ceea ce obțineți din purificator este mult mai bun decât ceea ce intră:

  1. Filtrare. Tehnologia noastră de filtrare este foarte bună pentru a scoate lucrurile rele și pentru a lăsa lucrurile bune. Această etapă elimină clorul și alte gusturi și mirosuri din apă.

  2. Purificare UV. Apoi, purificarea cu firewall UV va șterge impuritățile, curățând apa la 99,9999%. Ca strat suplimentar de protecție, lumina UV împiedică contaminarea duzei de distribuție.

  3. BioCote®. Atat interiorul cat și exteriorul acoperit cu acest strat de protectie, BioCote® păstrează și zona de distribuire liberă de bacterii.

  Tehnologie inovativa

  Dispenserele noastre se disting prin tehnologiile folosite in filtrarea si purificarea apei – acestea fac posibila servirea apei in conditii ireprosabile de siguranta.
  Apa filtrata

  Apa filtrata

  Capacitate ridicata de filtrare

  Dispenserele folosesc un sistem cu carbune activ ce asigura indepartarea clorului, particulelor extra fine si altor potentiali contaminanti.

  Apa purificata

  Apa purificata

  Purificare microbiologică

  Sistemul patentat Firewall (lampi UV de clasa A)  are rolul de a purifica permanent apa in momentul in care aceasta curge in pahar, garantand eliminarea bacteriilor la punctul de servire.

  Apă sigură

  Igiena maxima

  Material antimicrobian

  BioCote® este un strat antimicrobian cu ioni de Argint , integrat în materialele plastice din zona de distribuție a fântânii, care previne aparitia bacteriilor și mucegaiului și contribuie la păstrarea purității apei furnizate la birou.

  Acționare la pedală

  Hands-free

  Servire sigura

  Nu este nevoie sa atingeti aparatele cu mana, aceasta putand fi folosite cu ajutorul unor pedale. Creste astfel siguranta de utilizare a aparatelor la birou.