cube
WL-Cube-Sparkling-Front-On-(with-glass)_280x280 (1)
cube-side
cube-top
cube-buttons
cube-nosle
cube WL-Cube-Sparkling-Front-On-(with-glass)_280x280 (1) cube-side cube-top cube-buttons cube-nosle

WL Cube Firewall™

Avand un design atragator si compact, Waterlogic Cube Firewall® integreaza tehnologiile avansate de filtrare a apei Firewall®, cu o performanta demonstrata chiar si la nivelul apei minerale. Tehnologia Firewall® actioneaza ca o bariera impotriva bacteriilor, impiedicandu-le sa patrunda in sistem si oferind astfel siguranta unui consum de apa sanatos.

Compact si potrivit pentru orice tip de spatiu, dispenserul Waterlogic Cube ofera utilizatorilor posibilitatea de selectie asupra tipului de apa, in functie de temperatura, care poate fi fierbinte, la temperatura camerei, rece si carbogazoasa (disponibila doar in versiunea cu apa minerala).

  Cere o oferta personalizata!

  Vezi Politica de Confidentialitate

  Purificator de apă cu blat UV, ideal pentru locurile de lucru cu picături reduse

  WL Cube Firewall este o unitate de purificare a apei cu o tehnologie unică de purificare UV, Firewall. Tehnologia Firewall purifică apa până la 99,9999%, oferind liniște sufletească.

  Acest dozator de apă este excelent pentru prepararea de căni de ceai, cafea și supă, cu opțiunile sale de apă fierbinte și extra fierbinte.

  • Filtrare de înaltă performanță, certificat IAMPO R&T la cele mai stricte standarde NSF, oferă cea mai curată și cea mai bună apă cu gust
  • Purificarea la punctul de distribuție purifică apa pe măsură ce curge, blocând, de asemenea, pătrunderea bacteriilor
  • Testări și aprobări de frunte la nivel mondial pentru liniștea ta
  • Noul model spumant disponibil cu o gamă de opțiuni reci, ambiante și spumante
  Trei pași către măreție:

  Paravanul de protecție WL Cube are trei tehnologii de bază, ceea ce înseamnă că ceea ce obțineți din mașină este mult mai bun decât ceea ce intră:

  1. Filtrare. Tehnologia noastră de filtrare este foarte bună pentru a scoate lucrurile rele și pentru a lăsa lucrurile bune. Această etapă elimină clorul și alte gusturi și mirosuri de apă.

  2. Purificare UV. Apoi, purificarea cu firewall UV va șterge impuritățile, curățând apa la 99,9999%. Ca strat suplimentar de protecție, lumina UV împiedică contaminarea duzei de distribuție.

  3. BioCote®. Avem interiorul acoperit și exteriorul. Ca un alt strat de apărare, BioCote® păstrează și zona de distribuire liberă de bacterii.

  Tehnologie Inovativa

  Dispenserele noastre se distingprin procese de filtrarea apei de inalt nivel calitativ și tehnologii de purificare care asigura un nivel ireprosabil de igienă, apa sanatoasa precum si beneficii de protectie a mediului inconjurator.
  Apa filtrata

  Apa filtrata

  Performanță ridicată de filtrare

  Filtrarea apei cu cărbune activ se bazează pe calitatea organoleptică a apei potabile prin îndepărtarea clorului, a contaminanților și a particulelor.

  Apa purificata

  Apa purificata

  Purificare microbiologică

  Sistemul patentat Firewall, Clasa A – UV aflat  in punctul de curgerea apei in pahar garantează eliminarea bacteriilor, virușilor și previne orice contaminare ulterioara a apei legată de utilizarea fântânii.

  Apă sigură

  Apă sigură

  Integritate sanitară

  BioCote® este un strat antimicrobian cu ioni de Argint , integrat în materialele plastice din zona de distribuție a fântânii, care previne aparitia bacteriilor și mucegaiului și contribuie la integritatea sănătății apei furnizata la birou.

  Acționare la pedală

  Acționare la pedală

  Integritate sanitară

  Aparatele pot fi utilizate fara atingerea lor cu mana, “tehnologie contactless” înseamnă mai puține posibilități de răspândire a germenilor.