pedal-wl7-product-page
wl7-freestanding-front
wl7-countertop-closeup
wl7-cantine
wl7-in-use
wl7-interface-closeup
wl7-in-use-closeup
wl7-two-sizes-new-sticker
pedal-wl7-product-page wl7-freestanding-front wl7-countertop-closeup wl7-cantine wl7-in-use wl7-interface-closeup wl7-in-use-closeup wl7-two-sizes-new-sticker

WL7 Firewall® (WL7 FW)

Acest sistem avansat de distribuire a apei combină ingineria rafinată și caracteristicile de înaltă tehnologie într-o mașină robustă și fiabilă. WL7 Firewall® (WL7 FW) poate distribui până la cinci sortimente diferite de apă, inclusiv un volum mare de apă rece și carbogazoasa gratie noilor tehnologii incorporate. Ideal pentru a satisface toate nevoile de hidratare a celor mai aglomerate locuri de muncă.

 • 5 opțiuni de apă, inclusiv apa carbogazoasa, de la un singur aparat
 • Ice Bath sistem de răcire instantanee a apei
 • Funcție de comanda “hands-free” disponibilă la cerere
 • 99,9999% Apă purificată
 • Modele de tip mini bar sau de podea  Politica de Confidentialitate

  Opțiuni de apă:

  • Rece
  • La temperatura camerei
  • Carbogazoasa
  • Fierbinte
  • Extra fierbinte (clocotita)

  Capacitate mare de producere a apei reci

  Sistemul de răcire Ice Bath este proiectat pentru a furniza sticlă după sticlă de apă rece ca gheața, avand un grad de puritate de 99.9999% pentru a satisface nevoile celor mai exigente locuri de muncă. WL7 Firewall® are o capacitate de distribuire mult mai mare decât alte produse din aceeași categorie.

  Tehnologie inovativa

  Dispenserele noastre se disting prin tehnologiile folosite in filtrarea si purificarea apei – acestea fac posibila servirea apei in conditii ireprosabile de siguranta.
  Apa filtrata

  Apa filtrata

  Capacitate ridicata de filtrare

  Dispenserele folosesc un sistem cu carbune activ ce asigura indepartarea clorului, particulelor extra fine si altor potentiali contaminanti.

  Apa purificata

  Apa purificata

  Purificare microbiologică

  Sistemul patentat Firewall (lampi UV de clasa A)  are rolul de a purifica permanent apa in momentul in care aceasta curge in pahar, garantand eliminarea bacteriilor la punctul de servire.

  Apă sigură

  Igiena maxima

  Material antimicrobian

  BioCote® este un strat antimicrobian cu ioni de Argint , integrat în materialele plastice din zona de distribuție a fântânii, care previne aparitia bacteriilor și mucegaiului și contribuie la păstrarea purității apei furnizate la birou.

  Acționare la pedală

  Hands-free

  Servire sigura

  Nu este nevoie sa atingeti aparatele cu mana, aceasta putand fi folosite cu ajutorul unor pedale. Creste astfel siguranta de utilizare a aparatelor la birou.