pedal-wl7-product-page
wl7-freestanding-front
wl7-countertop-closeup
wl7-cantine
wl7-in-use
wl7-interface-closeup
wl7-in-use-closeup
wl7-two-sizes-new-sticker
pedal-wl7-product-page wl7-freestanding-front wl7-countertop-closeup wl7-cantine wl7-in-use wl7-interface-closeup wl7-in-use-closeup wl7-two-sizes-new-sticker

WL7 Firewall® (WL7 FW)

Acest sistem avansat de distribuire a apei combină ingineria rafinată și caracteristicile de înaltă tehnologie într-o mașină robustă și fiabilă. WL7 Firewall® (WL7 FW) poate distribui până la cinci sortimente diferite de apă, inclusiv un volum mare de apă rece și carbogazoasa gratie noilor tehnologii incorporate. Ideal pentru a satisface toate nevoile de hidratare a celor mai aglomerate locuri de muncă.

 • 5 opțiuni de apă, inclusiv apa carbogazeificata, de la o singura mașină
 • Ice Bath sistem de răcire instantanee a apei
 • Funcție de comanda “hands-free” disponibilă la cerere
 • 99,9999% Apă purificată
 • Modele de sine statatoare sau disponibil si in varianta de poztionat pe blat

  Cere o oferta personalizata!

  Vezi Politica de Confidentialitate

  Opțiuni de apă:

  • Rece
  • Ambiental (temperatua camerei)
  • Carbogazeificata
  • Fierbinte
  • Extra fierbinte(clocotita)

  Sistem de producerea apei recide mare capacitate

  Sistemul de răcire Ice Bath este proiectat pentru a furniza sticlă după sticlă de apă rece ca gheața, avand un grad de puritate de 99.9999% pentru a satisface nevoile celor mai exigente locuri de muncă. WL7 Firewall® are o capacitate de distribuire mult mai mare decât alte produsedin aceeași categorie.

  Tehnologie Inovativa

  Dispenserele noastre se distingprin procese de filtrarea apei de inalt nivel calitativ și tehnologii de purificare care asigura un nivel ireprosabil de igienă, apa sanatoasa precum si beneficii de protectie a mediului inconjurator.
  Apa filtrata

  Apa filtrata

  Performanță ridicată de filtrare

  Filtrarea apei cu cărbune activ se bazează pe calitatea organoleptică a apei potabile prin îndepărtarea clorului, a contaminanților și a particulelor.

  Apa purificata

  Apa purificata

  Purificare microbiologică

  Sistemul patentat Firewall, Clasa A – UV aflat  in punctul de curgerea apei in pahar garantează eliminarea bacteriilor, virușilor și previne orice contaminare ulterioara a apei legată de utilizarea fântânii.

  Apă sigură

  Apă sigură

  Integritate sanitară

  BioCote® este un strat antimicrobian cu ioni de Argint , integrat în materialele plastice din zona de distribuție a fântânii, care previne aparitia bacteriilor și mucegaiului și contribuie la integritatea sănătății apei furnizata la birou.

  Acționare la pedală

  Acționare la pedală

  Integritate sanitară

  Aparatele pot fi utilizate fara atingerea lor cu mana, “tehnologie contactless” înseamnă mai puține posibilități de răspândire a germenilor.