Bucuresti, Romania

Aparatele de cafea Franke cu tehnologia iQFlow™, în exclusivitate în oferta Office Barista

Pe măsură ce măsurile de distanțare sociale sunt relaxate progresiv, din ce în ce mai mulți angajați își exprimă dorința de a se întoarce la birou. Munca de acasă are avantajele sale, dar socializarea la birou înlătură sentimentul de singurătate adâncit în perioada pandemiei. Cu toate acestea, întoarcerea la birou pare să fie condiționată de anumite beneficii.

Pe lângă benefiicile financiare și posibilitatea lucrului flexibil, angajații au nevoie de un mediu de lucru plăcut, în care să se simtă productivi, liniștiți și în siguranță.

Office Barista oferă în exclusivitate o gamă inovatoare de aparate de cafea Franke cu tehnologie iQFlow™, pentru ca pauzele de cafea la birou să fie întotdeauna expresia plăcerii și relaxării absolute.

De ce este important aparatul de cafea?

Filozofia Office Barista este să transforme fiecare pauză de cafea de la birou într-un adevărat răsfăț.

Misiunea noastră este de a aduce in birourile din Romania cea mai bună cafea posibilă, preparată la espressoare de ultimă generație, cu priceperea și pasiunea unui barista.

Astfel, gama de aparate de cafea oferite este întotdeauna la cel mai înalt standard, cu ingrediente savuroase și arome surprinzătoare.

Un aparat de cafea ce folosește boabe premium va fi întotdeauna superior celorlalte aparate de acest fel. Office Barista oferă aparate cu boabe de cafea premium, din origini controlate, crescute la altitudini mari, prajite fără grabă și măcinate proaspăt.

De ce sunt diferite aparatele Franke cu tehnologie iQFlow™

Cele mai înalte standarde în prepararea cafelei

Aparatele Franke sunt recunoscute pentru calitatea absolută a cafelei oferite, design-ul intuitiv și ergonomic, precum și varietatea de cafea oferită.

Latte macchiato, cappuccino, latte, cafea simplă sau espresso – indiferent de preferințe, aparatele de cafea Franke se potrivesc excepțional în orice spațiu și îndeplinesc cu brio cele mai pretențioase gusturi.

Varietate de arome

Oricât de elaborate ar fi cerințele fiecărui angajat al biroului tău, aparatele Franke pot prepara băuturi calitative cu priceperea unui barista.

Note distinctive

Aparatele Franke reușesc să impună noi standarde în aroma cafelei – oferă astfel cafele savuroase, cu note distinctive de gust, cremozitate ridicată și cele mai aerate spume de lapte.

Experiență hi-tech

Aparatele Franke sunt fabricate în Elveția și reprezintă intersecția între cele mai sofisticate tehnologii smart și design intuitiv.

Self-cleaning

Știm cu toții cât de important este ca angajații tăi să se simtă în siguranță la locul de muncă. Zonele folosite la comun cel mai des sunt și zonele care adună cele mai multe bacterii.

Office Barista îți oferă aparate Franke ce respectă cele mai stricte standarde de igienă HAACP, utilizând funcții automate de self-cleaning.

Tehnologia revoluționară iQFlow™

iQFlow™ este o tehnologie disruptivă marca Franke ce revoluționează conceptul tradițional de extracție a aromelor și consistența espresso-ului.

În timpul procesului de extracție, tehnologia iQFlow™ asigură presiune uniformă exercitată pe întreaga cantitate de boabe de cafea, oferind astfel mai multă aromă cafelei la final.

Mai multă aromă, aceleași boabe de cafea

Aroma cafelei provine din compușii volatili ce rezultă în urma prăjirii. Înainte de prăjire, boabele de cafea au un profil de aromă limitat, adeseori fad. Cafeaua oferă un amestec complex de arome, iar profilul ei este influențat de mai mulți factori: proveniența geografică a cafelei și modalitatea de prăjire.

Tehnologia revoluționară iQFlow™ oferă mai multă varietate în metoda de prăjire, ceea ce influențează profilul aromatic al cafelei – astfel, cu această tehnologie, aparatele Franke oferă cafea aromată cu diferite arome (de nucă, floral, afumat și de plante) – un standard distinct diferit de aparatele disponibile în acest moment pe piață.

Consistență în fiecare ceașcă

De multe ori, aparatele obișnuite de cafea nu reușesc să ofere aceeași savoare și aromă în fiecare ceașcă. Fie prăjirea nu este uniformă, sau procesul de brewing nu respectă standardele. Oferta de cafea la aparatele obișnuite este astfel limitată.

Tehnologia iQFlow™ din aparatele Franke oferă consistență în fiecare ceașcă, controlând eficient și în timp real procesul de extracție.

Toate aparatele Franke cu iQFlow™ își reglează singure toate aceste procese, astfel că finețea măcinării nu mai controlează calitatea extracției.

Despre noi

Office Barista oferă dispensere de apă, filtre de aer și cele mai performante aparate de cafea pentru peste 650 de companii. Specialiștii Office Barista te ajută să faci cea mai inspirată alegere pentru business-ul tău, oferind servicii de consultanță, livrare, instalare, training, mentenanță, aprovizionare și service pentru toate locațiile care aleg abonamente sau oferte Office Barista.

Printre partenerii Office Barista se numără lideri în domeniu precum Waterlogic (dispensere și aparate de apă), Franke (aparate de cafea) și IQAir (aparate filtrare aer).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *