Bucuresti, Romania

Beneficiile unui dispenser de apă la birou sau acasă

În această perioadă complicată, când pandemia a determinat schimbarea multor obiceiuri, am devenit mai atenți la sănătatea proprie și mai conștienți de pașii pe care trebuie să îi facem pentru a ne menține cât mai sănătoși.

Un lichid esențial pentru organism, apa pe care o consumăm trebuie să fie curată, sigură, fără bacterii dăunătoare și, poate cel mai important, mereu la îndemână. Printre cele mai dese recomandări ale medicilor se numără și hidratarea corespunzătoare, cu cel puțin 8 pahare de apă pe zi, pentru a ne menține tonusul și organismul pregătit să lupte cu boala. 

Apa de la robinet nu mai este însă o soluție potrivită pentru mulți dintre noi. Calitatea acesteia a scăzut, astfel că de multe ori apa de la robinet curge cu reziduuri de pe țevi, cu rugină sau chiar cu noroi. Aspectul neplăcut al acesteia la care se adaugă și culoarea gălbuie și uneori și un miros neplăcut fac apa de la robinet de evitat. 

 

Care este soluția pentru a ne menține hidratați? Dispenserele de apă pentru birou sau acasă! 

Iată care sunt beneficiile unui astfel de aparat de apă. 

Asigură o filtrare corespunzătoare a apei 

Cele mai multe dozatoare de apă sunt dotate cu filtre proprii, ceea ce înseamnă că apa pe care o furnizează este mult mai curată și mai sănătoasă față de apa de la robinet. 

Chiar și când apa de la robinet nu are gust sau miros, ea poate conține bacterii dăunătoare pentru organism, ceea ce o face periculoasă pentru consum. Un dozator de apă elimină bacteriile și oferă apă proaspătă, caldă sau rece, instant și 100% sănătoasă.

Poți prepara mâncăruri și băuturi rapid și fără efort 

La birou, principala menire a dozatorului de apă este să ofere apă rece pentru consum și apă caldă pentru ceai. Acasă poți folosi dozatorul într-o mulțime de alte moduri, în special în bucătărie. 

Dispenserele de apă moderne sunt dotate cu sistem de încălzire și răcire a apei, astfel că te poți bucura de apă caldă sau rece instant. 

Te ajută să economisești 

Dacă nu mai consumi apă de la robinet, cel mai probabil achiziționezi apă îmbuteliată din supermarket. Astfel, lunar se adună sume importante pentru achiziționarea acestora. La aceste cheltuieli se adaugă și disconfortul vizitelor dese la supermarket și transportul baxurilor de apă până acasă. 

Un dispenser va fi mereu o investiție bună, reducând cheltuielile cu apa și economisindu-ți timp prețios. 

Te ajută să menții un stil de viață sănătos 

Un stil de viață sănătos înseamnă hidratare corespunzătoare, un regim alimentar echilibrat, precum și cel puțin 30 de minute de mișcare zilnic. 

Un dozator de apă te va ajuta să te hidratezi corespunzător, mai ales după un antrenament mai intens, devenind astfel partenerul ideal pentru mișcare. 

Apa filtrată oferă beneficii pe termen lung 

Mulți dintre noi avem tendința de a alege o băutură cu zahăr pentru a ne potoli setea. Un dozator de apă acasă sau la birou descurajează consumul de băuturi cu zahăr, oferind o alternativă fresh și 100% sănătoasă, ușoară și la îndemână. 

Nu doar atât, dar consumând zilnic apă filtrată vei descoperi că ai mai multă energie și te vei simți mai în formă. 

Un mediu de lucru plăcut pentru angajați 

Este binecunoscut faptul că mediul de lucru influențează productivitatea angajaților. Astfel, un mediu necorespunzător și nepotrivit pentru nevoile minime ale angajatului va deveni un mediu stresant pentru acesta și îi va afecta capacitatea de concentrare și randamentul. 

Un dozator de apă este o necesitate în absolut orice birou. Oferindu-le angajaților acces la apă proaspătă te asiguri că le oferi un mediu de lucru plăcut, în care se pot concentra pe ceea ce fac, fiind mai productivi și mai atenți la nevoile companiei. 

Ce dispenser alegem? 

Waterlogic Cube Firewall® se remarcă prin design-ul compact, precum și prin tehnologiile avansate pe care le are în componență în materie de filtrare și purificare a apei.

Cu Waterlogic Cube Firewall®:

Ai posibilitatea de a alege tipul de apă – carbogazoasă sau plată – precum și temperatura – rece, ambientală și caldă. 

Ai acces la apă pură prin tehnologia Firewall – experții Waterlogic au creat tehnologia Firewall®, care foloseste lumina UV pentru a distruge complet bacteriile,  prevenind astfel numeroase infecții, precum E.Coli sau hepatita. 

Menții aparatul departe de bacterii cu tehnologia BioCote®BioCote® presupune încorporarea unui aditiv pe baza de argint la exteriorul dispenserului, asigurând protecție permanentă împotriva germenilor de suprafață.

Dispenserele de apă Waterlogic Cube Firewall® folosesc filtrarea pe bază de carbon activ, ce ajută la îndepărtarea agenților chimici și tuturor contaminatorilor precum calcarul sau clorul. 

De asemenea, în dispenserele de apă Waterlogic Cube Firewall® apa se filtrează și prin fenomenul de osmoză inversă. Rolul tehnologiei bazate pe osmoza inversă este acela de a îndeparta particulele dizolvate in apă, precum acizi, săruri, nitrați, pesticide, arsenic și multe altele, ce sunt daunătoare organismului uman.

Nu în ultimul rând, filtrele de apă Waterlogic sunt de calitate înaltă, perfomanța acestora fiind demonstrată prin numeroase teste realizate și certificari obținute. Astfel, te asiguri că faci alegerea potrivită când achiziționezi un astfel de aparat. 

Waterlogic Cube Firewall® este ușor de instalat și menținut – necesită doar o priză și umplerea cu apă și este gata de funcționare. De asemenea, filtrele necesită înlocuire o singură dată pe an, astfel că vei economisi întotdeauna timp și bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *