Bucuresti, Romania
Franke A800

Cafeaua la birou devine o experiență pentru întreaga companie împreună cu abonamentele Office Barista și aparatele de cafea Franke

2022 este definit ca fiind anul reîntoarcerii la birouri (fie în regim full sau hybrid).

Să fim sinceri, să intrăm din nou în ritm este dificil și cu toții căutăm pauzele prelungite de cafea pentru a ne ajuta să facem față schimbării. Surprinde-ți echipa cu o “cafenea” direct în incinta biroului.

Abonamentele Office Barista îți pun la dispoziție servicii complete în această direcție, alături un portofoliu cuprinzător de aparate de cafea Swiss Made pentru compania ta.

Varietate

Orice companie se definește prin capacitatea de a crea unitatea prin diversitate, iar performanța excepțională apare tocmai din acele combinații neașteptate – provocarea apare în realizarea contextului oportun pentru ca magia aceasta să se întâmple.

Espressoarele Franke te ajută să satisfaci toate personalitățile de la birou cu o gamă largă de produse: de la espresso, americano sau cappuccino, până la ciocolată caldă și specialități de cafea ca vanilla latte macchiato.

În plus, noul modul de Ice Coffee a fost creat special pentru a veni în ajutorul tău când ești prins la birou în acele zile toride de vară cu 40 de grade.

Adaptabilitate

Fie că lucrezi într-un apartament de bloc sau într-o clădire de birouri, momentul cafelei este comun. Pentru a-l face cu adevărat special, nu este nevoie să-ți adaptezi nevoile, ci doar să cauți soluția potrivită pentru compania ta.

Cauți un stil minimalist? Gama A300 aduce aceeași calitate în variantă compactă.
Preferi o soluție în funcție de raportul calitate-preț? Gama A600 maximizează eficiența procesului de pregătire a fiecărei căni de cafea, asigurându-ți aceeași varietate a opțiunilor.
Nu ești hotărât care este cea mai bună soluție pentru viața de la birou? Gama A1000 îți oferă opțiunea de a adăuga module în funcție de preferințe.

Prin portofoliul Franke îți punem la dispoziție espressoare complet automatizate care se încadrează perfect în orice spațiu, totul fără a face rabat de la momentul unic al unei căni de cafea barista-like chiar la birou.

Self-clean

Espressoarele Franke includ sisteme complete de self-cleaning care respectă cele mai stricte standarde de igienă HACCP. Pentru eficientizarea timpului echipei tale, sistemele sunt complet automatizate – acum poți curăța espressorul doar prin apăsarea unui buton.

Calitate

Fiecare aparat de cafea Franke din portofoliul Office Barista impun cele mai înalte standarde în preparare, astfel încât să ai parte de o experiență, nu doar de o cafea.

Profesioniștii oferă o atenție amănunțită procesului de măcinare pentru a controla calitatea extracției cafelei. Prin tehnologia iQFlow™ se revoluționează și automatizează conceptul tradițional de extracție a aromelor și consistenței astfel încât să te asiguri că fiecare are parte de aceeași cană de cafea plină de cremozitate indiferent de momentul zilei sau locație.

Tehnologia FoamMasterTM oferă o nouă dimensiune fiecărui aparat din portofoliu asigurând o nouă experiență de fiecare dată când te decizi să savurezi o cafea cu lapte. Poți avea parte de un Capuccino care îți asigură cea mai aerată spumă de lapte pe care ai văzut-o sau te poți bucura de delicatețea cu care se suprapun layerele dintr-un Latte Macchiato.

Tehnologii Smart

Cu un design intuitiv și tehnologii smart integrate, aparate Franke sunt în pas tocmai pentru a-ți ușura experiența administrativă și a-ți aloca mai mult timp pentru lucrurile cu adevărat importante – pauza de cafea alături de colegi.

Cu un ecran intuitiv – cu poze și simboluri pentru ghidare – gama Franke este ușor de folosit chiar și pentru cel mai non-digital savvy coleg din birou.

În plus, ai opțiunea de a alege servicii digitale remote pentru a-ți zilnic meniul băuturilor sau cantitățile disponibile.

Mentenanță asigurată

La Office Barista căutăm ca prin abonamentele noastre să devenim partenerul tău din umbră. De aceea, asigurăm o mentenanță lunară ca să ne asigurăm că aparatul funcționează optim, alături de suportul necesar în caz de urgență. 🙂