Bucuresti, Romania

Cum te ajută un dispenser de apă să economisești și să ajuți mediul

Dispenserele de apă sunt printre cele mai întâlnite dotări într-un birou. Nu este suficient să le oferi angajaților tăi un mediu de lucru plăcut dacă printre beneficiile oferite nu se numără și accesul nelimitat la apă și cafea. Pe lângă prezența lor în birouri, dispenserele de apă au devenit foarte populare și printre utilizatorii individuali. Din ce în ce mai mulți oameni își dotează casa cu dispensere de apă, mai ales acum când oferta este din ce în ce mai variată și se potrivește oricărui buzunar. 

Iată câteva motive solide pentru care să îți achiziționezi un dispenser de apă. 

Te hidratezi mai des și mai bine 

Un dispenser de apă te ajută să te hidratezi mai des. Poate suna ciudat, dar accesul constant la apă te îndeamnă să fii mai responsabil cu câtă apă bei pe zi și mai atent la cât de des o faci. 

Un dispenser de apă rezolvă problema căratului baxurilor imense de apă și te salvează și de consumul apei de la robinet care, de cele mai multe ori, nu este potrivită pentru consumul propriu. 

Oferi familiei tale apă curată și sănătoasă 

Dispenserele de apă au sisteme eficiente de filtrare a apei și, spre deosebire de apa de la robinet sau cea îmbuteliată, știi că vei avea tot timpul la dispoziție apă fresh, sănătoasă și, poate cel mai important, potrivită și pentru consumul copiilor. 

Dispenserele de apă moderne nu se mai bazează pe folosirea bidoanelor de plastic, ci au sisteme proprii de filtrare a apei. 

De asemenea, dispenserele moderne nu se mai rezumă doar la dozatoarele cu apă rece sau caldă. Posibilitățile sunt acum mult mai mari, astfel că poți găsi dispensere care îți oferă apă calduță, apă foarte rece, apă minerală sau apă foarte fierbinte la apăsarea unui buton. 

Economisești bani 

Poate printre cele mai convingătoare motive pentru care ar trebui să îți achiziționezi un dispenser de apă se numără și economia pe care o faci în cazul cheltuielilor lunare. Un dispenser de apă te va ajuta să economisești bani pe termen lung, deoarece are costuri mici de întreținere și te va scuti de achiziția constantă a baxurilor de apă necesare consumului familiei. 

Reduci consumul de plastic 

Nu mai este niciun secret că fiecare dintre noi consumă foarte mult plastic, ceea ce afectează profund mediul înconjurător. 

Poți reduce consumul de plastic alegând un dispenser de apă pentru consumul propriu. Astfel, eviți și căratul baxurilor grele de apă și contribui și la temperarea consumului de plastic. 

De ce să alegi un dispenser Waterlogic

Elimini folosirea plasticului de unică folosință 

Dispenserele Waterlogic pot fi folosite bottle-free sau cu pahare biodegradabile. Nu mai este nevoie să consumi apă îmbuteliată și să îți umpli casa de sticle de plastic. 

Reduci consumul de energie 

Dispenserele Waterlogic au tehnologiile sleep-mode și heat-exchange integrate. Ambele tehnologii sunt folosite în construcția electrocasnicelor de ultimă generație întrucât reduc considerabil consumul de energie

Eticheta verde

Toate dispenserele de apă Waterlogic au eticheta verde GreenTag. Eticheta Green Tag este cea mai recunoscută eco-etichetă la nivel mondial și este acordată doar electrocasnicelor ce respectă anumite standarde privind consumul de energie. 

Apă curată și fresh la apăsarea unui buton 

Alegând dispenserele Waterlogic te bucuri de apă curată și fără microorganisme. Apa oferită de dispenserele Waterlogic este lipsită de clor, fungi sau alte microorganisme, indiferent că vorbim despre bacterii sau virusuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *