Bucuresti, Romania

Gama Billi: Robinetul inovativ cu solutii de apa filtrata, incalzire si racire a apei

Birourile moderne au in comun un lucru: nevoia de a optimizara spatiului de lucru. Iar spatiul cel mai dificil de optimizat este si cea mai importat camera pentru angajatii tai – bucataria / breakroom-ul.

Este un challenge pentru orice intreprindere sa echipeze camere mici cu toate beneficiile necesare angajatilor: mese, frigidere, aparate pentru apa, cafea, ceai, depozitare mancare etc.

Noua gama Billi te va ajuta sa rezolvi bataia de cap. Sunt robinete cu apa filtrata, inovative prin faptul ca integreaza dozatorul de apa clasic, fierbatorul, aparatele pentru racirea si carbogazificarea apei intr-un singur aparat.

Toate optiunile intr-un singur aparat

Solutiile Billi se bazeaza pe un principiu de baza: Inovatia este adusa se simplitate.

Acum poti sa ai optiuni de apa fiarta, rece, minerala usor accesibile oricui direct dintr-un singur punct – robinetul.

 

Spatiu minim, impact major

Cu una dintre cele mai mici amprente tehnice de pe piata, robinetele Billi eficientizeaza spatiul pe care il foloseste prin inlocuirea a minim doua tipuri de aparate necesare biroului tau.

Mai mult, prin constructia sa, aduce plus valoare prin silentiozitatea sa. Este timpul sa iti iei la revedere de la suieratul fierbatorului sau de la bolborosirea fantanelor clasice de birou.

Design modern si inovativ

Robinetele noastre ofera o alernativa sigura si eficienta la suita de aparate necesare intr-un birou prin integrarea de smart tehnology intr-un mod de folosire facil.

Pur si simplu atingi sensorul si apesi pentru a selecta ce tip de apa ai nevoie: calda, rece, carbo.

Mai mult, toate produsele din gama au un design compact, modern, elegant care se integreaza perfect in orice spatiu de lucru modern (fie ca este un showroom sau o cladire de birouri).

Tehnologii bazate pe standardul eficientei

Pe langa scaderile evidente care apar in momentul trecerii de la doua sau mai multe aparate la o singura solutie tehnica, robinetele Billi sunt dezvoltate cu tehnologii unice de recuperarea energiei.

Sistemul unic Heat-Exchange recolteaza energia termica generata in timpul ciclulu de racire pentru a preincalzi apa care intra in rezervorul de fierbere. Procesul rezulta intr-o economisire substantala a energiei CO2 comparativ cu sistemele conventionale de fierbere si racire.

In plus, aparatele se conecteaza direct la sursa potabila de apa a cladirii, ceea ce scad costurile lunare pentru aprovizionarea lunara.

Pachet integrat de servicii

Prin alegerea abonamentelor Waterpure pentru gama Billi beneficiezi de suportul unei echipe de specialisti experimentati care asigura instalarea si mentenanta produselor inchiriate.

  • Consiliere pentru alegerea produselor potrivite tipologiei tale de afacere
  • Instalarea unuia sau mai multor aparate in incinta cladirii tale
  • Service regulat pentru pastrarea calitatii si inlocuirea filtrelor
  • Mentenanta profesionala in cazul in care intampini cu produsele tale

 Ca sa te convingi, poți testa chiar tu, gratuit, timp de 7 zile beneficiile inainte sa te decizi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *