Bucuresti, Romania
Echipa in birou la cafea

Menține-ți angajații fericiți și motivați cu ajutorul abonamentelor Office Barista

În prezent, companiile se confruntă cu problema retenției angajaților.

Fie că vorbim de un start-up sau de o corporație cu sute de angajați, realitatea este că angajații cu experiență au valoare și nu pot fi înlocuiți ușor, iar nevoile acestora cresc direct proporțional cu vechimea în companie.

Oamenii care iubesc ce fac și se trezesc motivați să vină la birou, dau randament mai bun și îndeplinesc calitativ munca pe care o fac.

Oamenii care muncesc peste program, dau un randament mai scăzut și, deși își îndeplinesc atribuțiile, calitatea nu este unul din obiectivele atinse.

Studiile demonstrează că indicele fericirii este direct corelat cu o productivitate mai mare: Un colectiv fericit înseamnă o productivitate ridicată din punct de vedere al activității zilnice.

Steve Jobs spunea: “You cannot mandate productivity, you must provide the tools to let people become their best”.

Cum?

Noi te ajutăm cu o serie de sfaturi:

Feedback

Este important ca fiecare angajat să se simtă auzit și implicat în organizație.

Acest lucru înseamnă inițierea unei conversații oneste cu echipa ta. Trebuie construit un mediu sigur în care se încurajează importanța transparenței conversaționale. Făcând acest lucru, angajații îți ofere un feedback valid pentru îmbunătățirea mediului de lucru.

Poți iniția întâlniri de retrospectivă în diferite faze ale unui proiect sau poți integra inclusiv aplicații care sunt specializare pe a măsura nivelul de “team happiness” ca: Officevibe, Friday, HappyMeter etc.

Arată-ți aprecierea

Toți ne dorim să fim recunoscuți pentru efortul pe care îl depunem. Iar multe studii susțin impactul concret al feedbackului constructiv în detrimentului unuia negativ.

Majoritatea companiilor au integrat de mulți ani tactici prin care își arăta aprecierea: fie prin feedback pozitiv în cadrul proiectelor, fie prin sărbătorirea momentelor cheie din viața angajatului tău (aniversări, sărbători legale etc.).

Ce poți face în plus este să le arăți angajaților tăi aprecierea prin schimbări subtile în mediul de lucru.

Fiecare mediu de lucru are nevoi diferite, dar știm sigur o schimbare care funcționează la toate: cafeaua să fie bună.

Pauza de cafea este un moment important de resetare pentru fiecare angajat. De aceea, o schimbare de acest gen, poate crea un impact pozitiv.

Noi te putem ajuta cu un abonament de cafea la birou construit pe nevoile organizației tale.

Construiește conexiuni

Biroul a devenit a doua casă, iar angajații au pretenția validă ca mediul în care lucrează să îi ofere confortul și conexiunea “de acasă”

Poți veni în întâmpinarea acestei nevoi într-un mod foarte simplu – construiește un spațiu de relaxare pentru a intermedia procesul.

Oamenii tind natural spre anumite spații din birou: terasa / curtea din spate, spațiul de la intrarea clădirii de birouri, bucătăria.

Dacă analizezi modul de interacțiune al angajaților tăi, vei putea observa ce îmbunătățiri poți aduce în fiecare loc pentru a-i ajuta.

Pentru bucătărie îți recomandăm să cauți un espressor de birou care să fie un “pretext” pentru a crea conexiuni.

La Office Barista folosim aparatele profesionale Franke deoarece vin cu promisiunea de a crea un moment unic prin tehnologia sa. Ai o varietate opțiuni, pentru toate gusturile: poți să faci un espresso sau un cappuccino apăsând un singur buton.

Mai mult, te asiguri că ai consistență în calitate: ceașca de cafea de dimineață, o să aibă același gust ca cea pe care o vei servi la 4 după-amiaza sau a doua zi.

Modernizează spațiul

Într-o eră în care telefonul este multifuncțional, nu există opțiunea de a nu aduce soluții autonome în birou.

Aici îți oferim o modalitate pentru a eficientiza inclusiv timpul petrecut făcând cafeaua, dar fără a face rabat la calitate.

Îți oferim o gamă variată de abonamente de cafea. Pe lângă un design modern, slick, avem inclusă instalarea la sediul companiei tale a unuia sau mai multe espressoare marca Franke, cât și livrarea unei calități agreate de cafea și lapte.

Și nici nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, ai posibilitatea să testezi gratuit, timp de 7 zile, serviciile noastre pentru a te convinge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *