Bucuresti, Romania

Office Barista: Companiile din București s-au asigurat că angajații lor sunt protejați de excesul de clor din apă

Office Barista: Companiile din București s-au asigurat că angajații lor sunt protejați de excesul de clor din apăSemnalările din ultimele zile privind utilizarea în exces a clorului în apa distribuită prin rețeaua publică au stârnit îngrijorare și panică printre bucureșteni. Potrivit Office Barista, unul din principalii furnizori de soluții de apă, cafea și ceai pentru spațiile de birouri din România, companiile bucureștene s-au arătat și ele îngrijorate în legătură cu acest subiect, dorind să-și protejeze angajații de posibilele efecte ale prezenței în exces a clorului în apă.

Deși numărul celor care au astfel de filtre în locuințele proprii este relativ mic, situația stă cu totul diferit în spațiile de birouri și în instituții, unde utilizarea sistemelor moderne de filtrare a apei a devenit aproape o normă.

Reprezentanții Office Barista au fost contactați de clienții care au dorit să se informeze în legătură cu anunțul dat de Apanova, din dorința de a-și proteja angajații. Aceștia au fost informați că dispensere Waterlogic, furnizare de Office Barista, au sisteme speciale de filtrare a apei, prin urmare angajații nu au avut de suferit de pe urma incidentului menționat.

„Săptămâna trecută am primit mai multe telefoane de la clienții îngrijorați de anunțul Apanova, cu privire la concentrația crescută de clor din apă. I-am întrebat dacă au simțit vreo diferență de gust sau de miros față de apa pe care o consumaseră până acum. Răspunsul a fost, bineînțeles, că nu.

Asta pentru că sistemele Waterlogic de filtrare a apei înlătură clorul din apă, rezultând un grad mare de purificare. Mai mult decât atât, în afară de filtrele cu cărbune activ, dispenserele noastre sunt dotate și cu tehnologiile antimicrobiene BIOCOTE și UV Firewall® care nu ar lăsa să pătrundă nici alte tipuri de contaminanți”, a declarat Mihai Sugureanu, CEO Office Barista.

Office Barista a preluat Waterpure Office Systems în 2018, devenind astfel unul dintre cei mai mari integratori de soluții de apă, cafea și ceai pentru spațiile de birouri din București, Cluj, Timișoara și Iași.

Sursa: www.thetrends.ro