Abonamente Cafea pentru Birou

Noi, la Office Barista punem pe primul loc asteptarile si nevoile complexe ale clientilor nostri, incercand prin activitatea noastra de zi cu zi, prin procesele pe care le dezvoltam si serviciile pe care le oferim, sa eficientizam activitatea companiilor din Romania, in termeni de cost si resurse implicate in asigurarea necesarului de apa, cafea si ceai, la sediul acestora.

Si pentru ca stim ca nimic nu poate creste mai mult satisfactia angajatilor la locul de munca decat cafeaua de calitate, am cautat sa furnizam prin pachete complexe, cea mai buna cafea si cele mai inovative sisteme de preparare a acesteia, pe care le-am integrat in abonamente lunare, personalizate in functie de nevoile si cerintele specifice ale clientilor nostri.

Ce inseamna abonament lunar de cafea?

Pe scurt, abonamentul lunar de cafea inseamna siguranta, confort si eliminarea oricarei griji legate de consumul de cafea la birou.

Sistemele traditionale de asigurare a necesarului zilnic de cafea la sediul companiei tale se bazeaza pe procese costisitoare si implica un consum ridicat de energie. In primul rand, trebuie sa iti achizitionezi un aparat de cafea, dar inainte de a lua decizia de achizitie, trebuie sa analizezi si sa cercetezi piata, avand de ales intre dozatoare de cafea, aparate cu filtru, aparate care functioneaza pe baza de capsule sau sisteme automate. Dupa care, trebuie sa te asiguri ca ai un furnizor de cafea, un altul de lapte, pentru care trebuie sa faci periodic comenzi, iar gama sortimentala nu este de fiecare data foarte variata. Si ce se intampla daca uiti sa faci comanda de cafea? Sau daca gustul cafelei nu este tocmai cel mai aromat? Prin intermediul unui abonament lunar de cafea, uiti de toate aceste griji.

Abonamentul de cafea pentru birou este o varianta moderna, din ce in ce mai frecvent preferata de catre mediul business din Romania si nu numai, la care apeleaza majoritatea companiilor, mai ales cele de dimensiuni mari. De ce? Pentru ca este mai rapid, mai eficient, fara eforturi constante si periodice, fara batai de cap si energie pierduta.

Alegand un abonament de cafea pentru biroul tau, vei avea la dispozitie atat un aparat, cat si cantitatea agreata de cafea, care iti va fi livrata luna de luna, la sediul companiei, fara a fi tu nevoit sa efectuezi comenzi. Astfel, economisesti timp, bani si energie, ridicand in acelasi timp nivelul de eficienta si productivitate al angajatilor la locul de munca. Vezi aici mai multe detalii despre beneficiile unui astfel de sistem.

Ce inseamna abonament lunar de cafea?
Ce contine un abonament lunar de cafea Office Barista?

Ce contine un abonament lunar de cafea Office Barista?

Cafeaua la birou este o necesitate si nu o optiune. Ea este combustibil pentru minte, corp si stare de spirit. Echipa Office Barista intelege si recunoaste aceste aspecte, lucrand cu pasiune si responsabilitate la crearea celor mai avantajoase solutii de abonamente personalizate de cafea, pentru compania ta.

Abonamentele Office Barista sunt complexe. Si cand spunem complexe, vrem sa te asiguram ca ne vom ocupa noi de tot, eliberandu-te de orice grija legata de cafeaua de la birou. Tot ce trebuie sa faci este sa te bucuri de aroma, gust si senzatia intensa a pauzei tale si sa te incarci cu energie pentru a rezolva toate task-urile care ti-au fost delegate.

Abonamentele de cafea pentru birou Office Barista contin:

 • Un sistem profesional de cafea marca Franke sau Nivona, pe care il poti alege dupa bunul plac si utiliza pe toata perioada contractuala;
 • Cantitatea ideala de cafea, livrata gratuit de echipa Office Barista, la sediul companiei tale, in functie de preferintele si nevoile tale;
 • Exact cantitatea de lapte de care ai nevoie, pentru a te bucura de bauturile tale preferate la birou;
 • Totalitatea serviciilor noastre, incluse in abonament:
  • Livrare gratuita a aparatului de cafea la sediul companiei tale, la inceputul perioadei contractuale;
  • Livrare gratuita a sortimentului de cafea agreat, in exact cantitatea potrivita, in fiecare luna, la data fixa, fara a fi necesar sa executi comenzi in acest sens;
  • Instalarea aparatului de cafea ales de tine, de catre tehnicienii Office Barista la sediul companiei tale, spre a fi utilizat pe toata perioada contractuala;
  • Instruire teoretica si practica cu privire la utilizarea optima a aparatului tau de cafea;
  • Servicii de intretinere si verificare periodica a aparatului tau de cafea, sub aspect functional si operational;
  • Reparatii ale aparatelor in caz de functionare neconforma sau defectiuni;
  • Consultanta si asistenta permanenta din partea unei echipe de specialisti in domeniu;
  • Aprovizionarea cu resursele necesare, ori de cate ori este nevoie.

Mai multe detalii despre serviciile incluse poti afla aici: Servicii / Ce oferim?

Ce trebuie sa faci pentru a avea un abonament de cafea Office Barista?

Singurul lucru pe care trebuie sa il faci pentru a beneficia de un abonament de cafea Office Barista este sa iti doresti suficient de mult sa cresti eficienta si productivitatea angajatilor tai, in beneficiul business-ul pe care il dezvolti. De restul ne ocupam noi!

In final, lasa grijile in seama noastra si bucura-te de avantajele obtinute prin intermediul abonamentului de cafea Office Barista. Cea mai buna cafea, la tine la birou.

Ce trebuie sa faci pentru a avea un abonament de cafea Office Barista?