Espressoarele Franke – tehnologie elvetiana si pasiune pentru cafea

Un Latte Machiatto preparat cu iscusinta poate sa inspire momente de bucurie la birou. Oricat de multe sedinte se anunta la orizont. Espressoarele Franke, recunoscute ca unele dintre cele mai performante aparate de cafea automate din lume, ne ajuta in misiunea de a transforma cafeaua de la birou intr-o experienta completa.

Experienta cafelei, la superlativ

Espressoarele profesionale Franke, cu design actual si touchscreen intuitiv, imbina experienta elvetiana in tehnologii disruptive cu pasiunea unui barista pentru cafea.

Cu espressoarele Franke pauzele de la birou se transforma in clipe de bucurie pura. Versatile si puternice, aparatele de cafea Franke se descurca cu brio in spatii si situatii diverse.

Experienta cafelei, la superlativ
Unicitate

Nota distinctiva

Espressoarele Franke prepara cele mai cremoase Espresso-uri si cele mai aerate spume de lapte, la standardul celor mai experimentati barista.

Varietate

Latte Macchiato sau Flat White? Hot Chocolate sau Chococcino? Espresso Italian sau Espresso 100% Arabica? Espressoarele Franke iti prepara bautura ta preferata, oricat de elaborata ar fi.

Varietate
Igiena

Tehnologii avansate

Aparatele noastre de cafea Swiss Made te ajuta sa tii pasul cu timpurile. Espressoarele Franke, cu design intuitiv si tehnologii smart integrate, transforma pauza de cafea intr-o experienta high-tech.

Self-cleaning

Espressoarele Franke respecta cele mai stricte standarde de igiena HACCP si utilizeaza functii automate de self-cleaning.

Tehnologii Avansate
iqflow

Schimba regulile jocului cu iQFlow™

iQFlow™, o tehnologie disruptiva marca Franke, revolutioneaza conceptul traditional de extractie a aromelor si consistenta a espresso-ului. Cu iQFlow™, finetea macinarii nu mai controleaza calitatea extractiei.

Afla mai multe despre iQFlow™ @
https://youtu.be/Z91RAh_WXWE