Cele mai bune aparate de cafea

Lucram cu cei mai buni, pentru cei mai buni, pentru a deveni cei mai buni. Aceasta este filozofia noastra de business, esenta ce defineste modul nostru de functionare. Sistemele profesionale de cafea pe care le punem la dispozitia clientilor nostri sunt realizate sub marca a doi producatori recunoscuti la nivel international pentru nivelul calitativ si profesionalismul demonstrat: Franke si Nivona.

Franke A1000

Aparatul profesional de cafea Franke A1000 aduce impreuna expertiza variata, experienta de lunga durata, spiritul inovativ si pasiunea inginerilor Franke, materializandu-le intr-un sistem complex, proiectat in asa fel incat sa poata oferi fiecarui utilizator un nivel superior de satisfactie.

Sistemul Franke A1000 este unic in diversitatea sa, avand capacitatea de a produce chiar si cantitati mari de bauturi de toate categoriile la un nivel calitativ superior, incepand de la variante simple de bauturi pe baza de cafea si ciocolata si pana la mix-uri creative de arome combinate in sortimente si retete inovative de bauturi, personalizate in functie de preferintele fiecarui utilizator.

Franke A1000 a fost creat pe baza celor mai noi tehnologii, fiind dotat cu touchscreen multimedia care permite selectarea rapida a bauturii preferate printr-o simpla atingere, precum si afisarea de informatii nutritionale si despre alergeni pentru fiecare bautura in parte, accesibilitate prin intermediul Internetului, pentru un control al functiilor de la distanta, functie de curatare automata integrata CleanMaster si functie separata pentru spuma de lapte FoamMaster.

Afla mai multe despre sistemul revolutionar de cafea Franke A1000 aici.

Franke A1000
Franke A600

Franke A600

Sistemul profesional Franke A600 are incorporata tehnologia FoamMaster pentru spuma de lapte, fiind cheia de acces catre o gama nelimitata de specialitati pe baza de cafea si lapte, de la un latte macchiato perfect, la un espresso classic sau un shake de capsuni si lapte si multe altele.

Unul dintre punctele forte ale aparatului Franke A600 este tehnologia inovativa utilizata, sistemul fiind dotat cu un ecran tactil clar cu 3 interfete la alegere pentru utilizator, fiind solutia perfecta pentru procesul de servire si autoservire. Ecranul poate fi configurat pentru a afisa retete tentante, pentru a oferi o perspectiva intuitiva in procesul de autoservire sau pentru a ghida utilizatorul spre solutii complexe.

Sistemul Franke A600 permite setarea individuala a selectiei de bauturi preferate, adaptate perfect cerintelor individuale, oferindu-ti posibilitatea de a alege dintr-o varietate sortimentala, pe baza de cafea, lapte fierbinte sau rece, spuma de lapte la diferite temperaturi, doua tipuri de ciocolata.

Afla mai multe despre sistemul profesional de cafea Franke A600 aici.

Franke A200

Aparatul Franke A200 este esenta perfectiunii transpusa intr-un sistem profesional complex de cafea, care iese in evidenta prin design-ul atractiv, detaliile sofisticate si utilizare intuitiva.

Franke A200 este dotat cu un ecran tactil intuitiv, facand posibila prepararea a peste 36 de sortimente pe baza de cafea. De asemenea, nu este nevoie de manuale de instructiuni sau cunostinte tehnologice avansate pentru a utiliza sau curata aparatul, intrucat ecranul tactil ofera ghidare vizuala pentru fiecare pas necesar in proces.

Creat in spiritual ingineresc profesional al expertilor FRANKE, sistemul A200 este solutia ideala pentru orice tip de business, ajutand la cresterea nivelului de eficienta prin usurinta in utilizare si tehnologiile inovative integrate.

Afla mai multe despre sistemul profesional Franke A200 aici.

Franke A200
Franke S700

Franke S700

Aparatul de cafea Franke S700 combina tehnologia inteligenta a sistemele automate din clasa A, cu capacitatea creativa a unui aparat cu sistem de functionare in doi pasi, fiind incadrat de catre expertii Franke in categoria aparatelor semi-automate.

Ceea ce defineste sistemul S700 este in principal in tehnologia iQFlow, care presupune selectia inteligenta a cafelei, pentru obtinerea unui gust exceptional si a unei consistente absolute a bauturilor. De asemenea, linia profesionala S700 se remarca printr-o performanta de ultima ora, demonstrata prin capacitatea de a produce pana la 160 de espresso pe ora.

Caracteristicile tehnice si functionale, precum si ecranul tactil incorporat al sistemului, permite optimizarea procesului de lucru al utilizatorilor, precum si dobandirea unui nivel inalt de productivitate, fiecare ceasca de cafea, espesso, cappuccino, latte macchiato sau orice alta bautura, fiind traita la intensitate maxima, sub forma unei experiente unice.

Afla mai multe despre sistemul profesional Franke S700 aici.

Noul aparat Nivona CafeRomatica 1030

Aparatul Nivona 1030 este proiectat pentru a se integra perfect in ambianta birourilor mici si medii, fiind solutia ideala pentru imbunatatirea echilibrului intre satisfacerea preferintelor personale ale angajatilor si productivitatea la locul de munca.

Aparatul se diferentiaza de celelalte modele prin rapiditate, accesibilitate si sistemul tehnologic inovativ integrat, precum Sistemul de Echilibrare a Aromei (Aroma Balance System), marca Nivona.

Modelul Nivona 1030 raspunde perfect nevoilor si cerintelor business-urilor de dimensiuni mici si mijlocii, oferind posibilitatea de testare si memorare a peste 18 retete de cafea personalizate in functie de preferintele colegilor, angajatilor si partenerilor de afaceri. Nivona 1030 iti inspira clientii, iti motiveaza angajatii si ridica nivelul de calitate al mediului de lucru.

Mai multe detalii despre modelul inovativ Nivona 1030 aici.

Noul aparat Nivona CafeRomatica 1030