Tips & Tricks

Sunt multe trucuri care te pot ajuta sa te bucuri de o cafea mai buna la birou. Calitatea apei, prospetimea cafelei, intretinerea corecta a aparatelor - fiecare joaca un rol important in prepararea unei cafele care sa te bucure si sa te inspire, chiar si in diminetile super aglomerate sau in sedintele care par ca nu se mai termina niciodata.

Apa purificata, ideala pentru prepararea cafelei

Apa purificata, ideala pentru prepararea cafelei

Orice barista va fi de acord ca numai o apa pura poate sa dezvaluie aroma unei cafele de calitate.

Cafeaua este una dintre cele mai populare bauturi de pe planeta (a treia dupa apa si ceai). Dar putini sunt cei ce constientizeaza ca 98% din cafeaua bauta este apa, iar puritatea apei influenteaza puternic gustul final al bauturii.

Apa de la robinet este, de cele mai multe ori, tratata cu clor, si contine o cantitate deloc neglijabila de minerale si saruri, ce afecteaza gustul cafelei.

Mai mult, apa de la robinet poate contine si particule de rugina, de praf, sedimente de pe tevi, si altele. Nu toate afecteaza gustul cafelei, dar cu siguranta pot afecta buna functionare a espressorului.

Dispenserele Waterlogic reprezinta o alegere inspirata pentru cei care doresc sa foloseasca o apa cat mai pura in prepararea cafelei. Acestea incoporeaza tehnologia inovativa Firewall® de purificare a apei prin intermediul razelor UV, fiind certificate pentru livrarea unei ape pure in proportie de 99,9999%, cat si tehnologia BioCote®, de protectie antimicrobiana la cele mai inalte standarde.

Cum alegi cafeaua

Pe langa apa purificata, foarte importanta este, bineinteles, si cafeaua, care trebuie sa fie proaspat prajita, calitativa si compatibila cu sortimentele de cafea pe care vrei sa le prepari.

Office Barista iti va livra intotdeauna la birou boabe de cafea proaspat prajite, aflate in perioada optima de consum. Mai mult, te vom ajuta sa iei cea mai buna decizie cu privire la blenduri si varietati de cafea, in functie de nevoile si preferintele tale.

Cum alegi cafeaua
Cum intretii aparatele

Cum intretii aparatele

Nu trebuie sa iti faci griji. Ne ocupam noi de tot ce inseamna service, instalare si mentenanta a aparatelor, aceste servicii fiind incluse in abonament.

Cu toate acestea, te rugam sa semnalezi din timp orice problema de functionare a aparatelor.

Pentru igienizarea aparatelor, avem disponibila o gama variata de accesorii complementare si produse de ingrijire, ce respecta cele mai inalte standarde de calitate.