Experienta Perfectiunii in fiecare ceasca

Fiecare ceasca de cafea Office Barista este rezultatul anilor de studiu, cercetare si analiza, imbinati cu alegerea celor mai potrivite ingrediente si dorinta de a crea un echilibru perfect intre gust, aroma si calitate.

Ingrediente Alese

Ingrediente Alese

Zilnic inginerii nostri testeaza noi capacitati si functionalitati ale aparatelor, iar expertii nostri in arta cafelei dezvolta noi retete si sortimente.

Totul pentru ca pauza ta de cafea sa fie o experienta unica, de fiecare data. Experienta Office Barista.

Cea mai buna apa

Pe langa faptul ca are impact asupra starii noastre de sanatate, apa influenteaza gustul, textura si calitatea cafelei pe care o consumam. De aceea, trebuie sa fie cat mai bine filtrata, astfel incat sa nu contina impuritati sau bacterii. Sisteme de filtrare a apei sunt variate ca si functionalitate, piata fiind foarte dezvoltata din acest punct de vedere. Noi, la Office Barista am ales cea mai buna varianta, prin dispenserele Waterlogic.
De 4 ani suntem dealer oficial al companiei Waterlogic in Romania, aceasta fiind una dintre cele mai importante organizatii certificate, producatoare de sisteme de filtrare a apei din lume, ale carei produse sunt distribuite in Europa, America de Nord si de Sud, Australia, Asia si Africa de Sud. Afla mai multe despre sistemele de filtrare Waterlogic aici.

Cea mai buna apa
De ce este apa filtrata prin dispenserele Waterlogic mai buna pentru prepararea cafelei?

De ce este apa filtrata prin dispenserele Waterlogic mai buna pentru prepararea cafelei?

Dispenserele Waterlogic sunt realizate pe baza celor peste 25 de ani de expertiza, analiza si cercetare continua in domeniu, fiind singurele care combina cu succes un proces de filtrare a apei sofisticat cu purificarea UV si filtru de protectie anti-microbi. Prin urmare, apa rezultata in urma filtrarii prin dispenserele Waterlogic este pura, lipsita de microbi si impuritati, sanatoasa si potrivita pentru a ajuta la prepararea unei cafele savuroase, pentru o pauza binemeritata la birou.