Totul incepe cu tine!

Esti in cautarea unei solutii eficiente pentru imbunatatirea calitatii vietii la birou? Esti constient de importanta si beneficiile pe care o cafea de calitate le are asupra performantei individuale si organizationale? Vrei sa primesti complimente din partea partenerilor tai de afaceri atunci cand le servesti o bautura calda in timpul unei sedinte solicitante? Vrei sa pui un zambet pe chipul angajatilor tai? Daca raspunsul tau la toate intrebarile de mai sus este DA, Office Barista este solutia!

Suntem profesionisti, orientati catre performanta si eficienta si ne asumam sarcina de a-ti livra si tie toate cele de mai sus. Insa, totul incepe cu tine! Primul pas este sa ne contactezi, fie telefonic, fie prin e-mail, fie pe chat-ul online si sa-ti exprimi dorinta de a testa produsele noastre. Avem o echipa de specialisti nerabdatori sa-ti vina in ajutor. Tu dai startul experientei Office Barista!

Te ajutam sa alegi ce ti se potriveste

Odata ce ti-ai exprimat dorinta de a ne cunoaste produsele, vei fi contactat de specialistii nostri, care, in functie de marimea companiei tale si dorintele pe care le ai, iti vor recomanda un sistem complex de solutii, personalizate in functie de nevoile tale specifice. Stim ca timpul tau este important. Nu te vom impovara cu informatii tehnice, mai mult decat este necesar si nici nu vom incerca sa te convingem ca suntem cei mai buni. In schimb iti vom oferi posibilitatea sa te convingi singur printr-un aparat de test gratuit, ce va sta timp de o saptamana la sediul companiei tale.

Iti livram aparatul de test gratuit

Dupa ce am identificat care este cea mai potrivita varianta pentru tine, tot ce trebuie sa faci este sa astepti. Echipa Office Barista se va ocupa de tot. Iti livram aparatul la sediul companiei, impreuna cu ingredientele special alese, alaturi de o echipa de profesionisti care se va asigura ca instalarea si functionarea aparatului sunt optime.

Te pregatim teoretic si practic

Stim ca pentru a te bucura din plin de experienta Office Barista trebuie sa cunosti in amanunt totul despre modul de functionare a produselor noastre. De aceea, inginerii care se vor ocupa de instalarea aparatului de test gratuit la sediul companiei tale, iti vor oferi toate informatiile de care ai nevoie, de la descrierea ingredientelor, la functiile aparatelor si modalitatile optime de intretinere a acestora. La finalul operatiunii, nu iti ramane decat sa te bucuri de sortimentele diversificate, aroma savuroasa si tehnologia avansata, toate acestea livrand cea mai buna experienta a pauzei de cafea la birou.

Iti ramanem alaturi pe toata perioada de testare

In perioada de testare gratuita a sistemelor profesionale de cafea FRANKE, puse la dispozitie de Office Barista, vei avea un specialist alocat, care iti va sta la dispozitie permanent. Fie ca ai nevoie de informatii suplimentare de natura functionala sau tehnica, fie ca ai intrebari sau nelamuriri referitoare la intretinerea aparatului sau orice alte solicitari, expertii nostri sunt aici sa te ajute.

De asemenea, facem permanent verificari ale aparatului si supraveghem buna functionare a acestuia. Ne preocupa sanatatea angajatilor tai si suntem obsedati de igiena aparatelor noastre. De aceea este posibil sa te contactam pentru a ne asigura ca nu ai uitat sa pornesti functia de curatare si igienizare a aparatului tau sau pe cea de inchidere. Totul pentru siguranta si confortul tau si al angajatilor tai.

Dupa ce te-ai convins, te invitam sa ramai alaturi de noi

Stim ca nu cafeaua, ci experienta cafelei creaza dependenta si pe asta ne bazam in activitatea noastra.

La finalul perioadei de testare gratuita a aparatului nostru te vom vizita, pentru ca ne dorim sa stim daca ne-am ridicat la nivelul asteptarilor tale. Parerea ta ne ajuta sa ne perfectionam permanent produsele si serviciile si sa fim mai buni in ceea ce facem, prin urmare ne dorim sa stim exact ceea ce gandesti. Daca ai fost multumit de experienta si consideri ca serviciile noastre ti se potrivesc, te invitam sa ramai alaturi de noi, oferindu-ti un abonament lunar complex, care include atat mentinerea aparatului Office Barista in locatie, cat si aprovizionare, intretinere, monitorizare si toate celelalte servicii pe care le avem in portofoliu.

De asemenea, aparatul demo pe care l-ai folosit in perioada de testare nu este neaparat acela pe care il vei folosi pe tot parcursul colaborarii noastre. Avem un portofoliu variat de produse si, in functie de feedback-ul si dorintele tale, iti putem recomanda o multitudine de alte variante. Important este ca la finalul zilei, sa fii multumit de alegerea facuta.

Lasa grijile in seama noastra

Odata ce te-ai abonat la serviciile Office Barista, ai eliminat din agenda ta grijile legate de asigurarea stocului de cafea, aprovizionare, reparatie si intretinere aparate, mentinerea legaturii cu furnizori, cererea de oferte, timp pierdut cu achizitionarea ingredientelor si costurile suplimentare alocate. Ne ocupam noi de tot. Saptamanal iti asiguram stocul de cafea, pahare si zahar. De asemenea, lunar verificam aparatul din punct de vedere tehnic pentru a ne asigura ca functioneaza la nivel optim. Si nu ne oprim la serviciile standard, ci monitorizam permanent, facem verificari, creem rapoarte, in vederea imbunatatirii continue a serviciilor pe care ti le oferim.