Bucuresti, Romania
Te ingrijoreaza poluarea? Afla cum apa purificata te ajuta in lupta pentru o viata sanatoasa

Te ingrijoreaza poluarea? Afla cum apa purificata te ajuta in lupta pentru o viata sanatoasa

O apa curata este cea mai buna arma aflata la indemana noastra in lupta impotriva efectelor poluarii asupra sanatatii. Este simplu sa ne asiguram ca apa pe care o bem acasa si la birou este sanatoasa. Cu ajutorul tehnologiilor si filtrelor de ultima generatie, putem sa fim siguri ca bem o apa pura in proportie de 99,9999%.

Ce ne imbolnaveste

Suntem cu totii ingrijorati de poluare si de efectele sale asupra sanatatii noastre. Tot mai multe studii medicale fac legatura intre poluarea din marile orase si o serie de boli si afectiuni grave. Respiram aer poluat cu gaze de esapament, bem apa contaminata cu substante nocive. E greu sa gasim un loc unde sa fim siguri ca sanatatea noastra este protejata.

Apa poate fi contaminata in mai multe moduri: poate contine microorganisme provenind din deseurile umane si animale, substante chimice de la deversarile industriale, nitrati din fertilizatori, sau minerale care s-au infiltrat din depozitele naturale sau deseurile depozitate incorect.

Cu toate ca exista reglementari stricte cu privire la tratamentele prin care trebuie sa treaca apa inainte de a ajunge la robinetele noastre, unele categorii de oameni sunt mai expusi si au nevoie de protectie mai mare – femeile insarcinate, copiii, varstnicii, cei care sufera de afectiuni grave.

Care sunt metodele de purificare a apei

Din fericire, e din ce in ce mai usor sa purifici si sa filtrezi apa, cu rezultate multumitoare in majoritatea cazurilor. Apa poate fi purificata prin fierbere, prin tratarea cu o substanta chimica, prin filtrare sau cu ajutorul luminii ultraviolete.

Filtrarea este metoda cea mai veche de curatare a apei de consum. Pe piata exista numeroase dispozitive care filtreaza apa prin materiale precum carbune sau ceramica. Cu cat sunt mai mici porii materialului filtrant, cu atat sunt eliminati mai multi contaminanti.

Dezinfectarea apei presupune fie tratarea termica, fie utilizarea unor substante chimice. Fierberea timp de un minut, apoi racirea timp de cel putin 20 de minute, elimina majoritatea bacteriilor si organismelor daunatoare din apa. Pe partea tratamentelor chimice, clorinarea este cel mai frecvent intalnita, dar se utilizeaza si iodul si argintul in unele cazuri.

Alte metode de purificare a apei includ lumina ultravioleta si osmoza inversa.

Filtrele moderne incorporeaza eficient mai multe tehnologii

Pentru o protectie ridicata, filtrele de ultima generatie sunt singurele care garanteaza o purificare pana la 99.9999%, intrucat incorporeaza mai multe metode si tehnologii.

Purificatoarele moderne sunt indicate pentru birouri si locuinte, pentru ca livreaza cea mai pura apa. Un alt beneficiu al utilizarii purificatoarelor acasa si la birou este ca se elimina astfel consumul de apa imbuteliata in recipiente de plastic– o binecunoscuta sursa de substante chimice nocive organismului.

O solutie moderna si extrem de eficienta este Waterlogic 7, cel mai avansat purificator de apa, ce incorporeaza o serie de tehnologii de ultima generatie.

Dispenserul Waterlogic 7 integreaza sistemul de purificare a apei UV Firewall®, care foloseste lumina ultravioleta pentru a distruge nucleul ADN al bacteriilor, asa ca previne numeroase infectii, precum E.coli sau hepatita.

Waterlogic 7 are incorporata si tehnologia inovativa BioCote®, ce presupune incorporarea unui aditiv pe baza de argint de-o parte si de alta a zonei de eliberare a apei, asigurand protectie permanenta impotriva germenilor de suprafata.

In plus, dispenserul Waterlogic 7 este inzestrat cu tehnologia de filtrare pe baza de carbon activ, pentru eliminarea calcarului si clorului, si cu filtre de inalta performanta.

Prin tehnologiile pe care le incorporeaza, Waterlogic 7 asigura o apa pura in proportie de 99,9999%, 100% din timp.

Purificatorul de apa este cea mai buna alegere pentru birouri si locuinte, cu un design modern si o experienta placuta pentru utilizatori.

Afla mai multe despre optiunile oferite de dispenserul Waterlogic 7 si descopera abonamentele noastre perfect adaptabile oricaror exigente.