Testeaza Gratuit

Completeaza acum formularul alaturat si comanda un aparat demo de cafea sau apa, pentru biroul tau. Il vei putea testa gratuit pentru o saptamana, timp in care iti oferim toata atentia noastra.Nu incercam sa te convingem. Te vei convinge singur!

Credem in produsele si serviciile pe care ti le oferim, de aceea nu vom incerca sa te convingem prin povesti sau detalii tehnice complicate ca suntem cei mai buni. In schimb, iti oferim posibilitatea sa testezi, in mod gratuit, pentru 7 zile lucratoare, unul dintre sistemele noastre profesionale de cafea si apa si sa te convingi singur de calitatea si beneficiile colaborarii cu Office Barista.

Ce inseamna Testare Gratuita pentru Office Barista?

Nu, nu inseamna ca iti vom arunca un aparat si te vom lasa sa il descoperi singur pentru o saptamana. Testarea gratuita nu se refera doar la utilizarea fara taxa a unui aparat demo de la Office Barista, indiferent ca vorbim despre aparate de filtrare a apei sau sisteme profesionale de cafea. Ci, inseamna testarea tuturor serviciilor pe care Office Barista este gata sa ti le puna la dispozitie prin intermediul abonamentelor de cafea, apa sau ceai. Pentru ca noi ne vom ocupa de tot, de la livrare, la instalare, instruire, asistenta, mentenanta si aprovizionare.

Dupa testarea gratuita

Dupa ce ai testat si te-ai convins ca Office Barista este alegerea potrivita pentru business-ul tau, nu iti ramane decat sa te bucuri de confortul si avantajele pe care ti le ofera abonamentele lunare de apa, cafea sau ceai pentru birou. Vei putea sa consumi cea mai pura apa, sa te bucuri de gustul desavarsit al cafelei tale preferate sau sa profiti de diversitatea si beneficiile ceaiurilor noastre naturale.