Bucuresti, Romania

Tranzacție: Office Barista preia Waterpure Office Systems și numește un nou CEO

Tranzacție: Office Barista preia Waterpure Office Systems și numește un nou CEO

Office Barista, unul dintre principalii jucători de pe piața locală de OCS (Office Coffee Services), preia Waterpure Office Systems, devenind astfel unul dintre cei mai mari integratori de soluții de apă, cafea și ceai pentru spațiile de birouri.

Waterpure Office Systems este unul dintre principalii jucători pe piața locală pentru soluțiile de servire a apei pentru companii. 

Office Barista a încheiat 2017 cu vânzări de 750.000 euro, iar acum, la momentul preluării Waterpure, estimează pentru anul în curs o cifră de afaceri dublă, de 1,5 milioane euro. Ca urmare a cererii tot mai mari pe segmentul de cafea, previziunile pentru 2019 indică afaceri de 2,5 milioane euro.

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/retail/tranzactie-office-barista-preia-waterpure-office-systems-si-numeste-un-nou-ceo-18689927 Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/retail/tranzactie-office-barista-preia-waterpure-office-systems-si-numeste-un-nou-ceo-18689927

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Sursa: profit.ro