Tehnologie Inovativa de Filtrare a Apei

Dispenserele Waterlogic sunt certificate pentru livrarea celei mai bune ape care exista. Am facut toate cercetarile, am proiectat si gandit cele mai sofisticate sisteme, avand la baza tehnologia UV, astfel incat sa ne putem ridica la nivelul nevoilor si cerintelor partenerilor nostri, depasind intotdeauna asteptarile. Ce anume face ca apa noastra sa fie mai buna? Pe scurt, vorbim despre tehnologia inovativa, pasiunea pusa in cercetare si analiza si grija fata de oameni si mediul care ne inconjoara.

Sistem de filtrare pe baza de carbon activ

Sistem de filtrare pe baza de carbon activ

Carbonul activ folosit in cadrul sistemelor de filtrare Waterlogic purifica apa pe care o consumam zilnic, eliminand contaminatorii, clorul si toate celelalte substante derivate si agenti de dezinfectie chimici care provoaca aparitia unei culori, gust sau miros neplacut al apei. Stim ca acestea nu sunt tocmai aspectele la care preferi sa te gandesti in momentul in care bei apa, de aceea ne preocupam noi intens de acest aspect, pentru ca tu sa nu fii nevoit sa o faci. In plus, filtrul permite pastrarea mineralelor naturale, in beneficiul organismului tau.

Carbonul este elementul esential al filtrului pentru ca este deosebit de poros, astfel incat prinde si retine impuritatile de la pesticide si petro-chimicale si pana la chisturile microscopice, eliminand toxinele si efectul de modificare a culorii apei. Cu ce ramai? Cu apa pura si proaspata, exact asa cum ar trebui sa fie.

Tehnologia inovativa Firewall® de purificare UV a apei

Pentru noi “ultra-violet” = “ultra-valoros”. Integrarea tehnologiei bazata pe raze ultraviolete in procesul de functionare a purificatoarelor Waterlogic a fost una dintre cele mai eficiente solutii gasite de expertii nostri. Lumina UV elimina definitiv bacteriile, distrugand nucleul ADN al acestora si astfel prevenind infectii cu E. Coli, Salmonella sau Hepatita. Purificarea apei cu raze ultraviolete este una dintre cele mai avansate inovatii ale noastre, pe care o dezvoltam si imbunatatim permanent. Un exemplu de imbunatatire adus este crearea sistemului Firewall®, prin care am pozitionat lampa UV direct la punctul de scurgere, distrugand astfel 99,9999% dintre germeni, 100% din timp. Cea mai buna, cea mai proaspata, cea mai rece apa, la dispozitia ta.

Purificarea apei prin sisteme UV
BioCote – protejarea exteriorului impotriva germenilor

BioCote® – protejarea exteriorului impotriva germenilor

Pentru o protectie completa impotriva germenilor din mediul inconjurator, aparatele Waterlogic sunt dotate cu caracteristica BioCote®, realizata prin dezvoltarea unei tehnologii anti-microbi speciala pentru exterior. Tehnologia BioCote® consta intr-un aditiv pe baza de argint incorporat in partile zonei de eliberare a apei, pentru a genera protectie permanenta impotriva germenilor de suprafata.

Tehnologia BioCote® ucide pana la 80% din germeni in 15 min de la instalarea acestora si peste 99% dintre microbi in maxim 2 ore de la contaminare, nepermitand multiplicarea sau reproducerea acestora.

Sistem de filtrare a apei cu osmoza inversa

Ce inseamna asta mai exact? Inseamna ca dispenserele Waterlogic combina proprietatile sistemelor de filtrare pe baza de carbon activ cu a celor bazate pe osmoza inversa, oferind un nivel de purificare a apei mult mai ridicat. Osmoza inversa are practic rolul de a elimina in mod eficient particulele dizolvate (acid, saruri, nitrati, pesticide, arsenic, etc.) prin utilizarea unui proces numit flux incrucisat prin care se curata in mod constant filtrul de resturi. Acest sistem este ideal atunci cand sursa apei nu este bine cunoscuta, sau este stiut faptul ca exista posibilitatea sa contina contaminatori.

Sistem de filtrare a apei cu osmoza inversa
Filtre de apa de performanta ridicata

Filtre de apa de performanta ridicata

De ce sunt importante filtrele de apa? Oriunde se regasesc in lume clientii nostri, vrem sa ne asiguram ca au acces la cea mai buna apa pentru consum, indiferent de conditiile apei locale. La nivel mondial, au fost identificati mai mult de 800 de compusi chimici organici sau anorganici la nivelul apei potabile, de aceea calitatea filtrului face diferenta.

De ce sa folosesti filtre Waterlogic? Pentru ca Waterlogic iti ofera o gama variata de filtre de inalta performanta, pentru a trata probleme multiple ale apei potabile, filtre realizate in asa fel incat sa elimine orice element care trebuie filtrat pentru a asigura cea mai sanatoasa si pura apa.