Calitate Garantata

Produsele Office Barista sunt certificate pentru functionarea dupa cele mai inalte standarde calitative la nivel European.

Certificari Franke

De 2 ani reprezentam in Romania firma germana producatoare de aparate de cafea si alte bauturi calde Franke, acestia fiind recunoscuti atat pentru calitatea produselor, cat si pentru profesionalismul, promptitudinea si caracterul strict ingineresc de care dau dovada in parteneriatele pe care le desfasoara. Aparatele Franke sunt, de asemenea, certificate international, compania primind de-a lungul timpului recunoastere prin intermediul a numeroase premii pentru design, inovatie si tehnologii dezvoltate.

Certificari si premii Franke:

Certificari Waterlogic:

De aproximativ 4 ani Office Barista este singurul reprezentant in Romania al uneia dintre cele mai mari companii producatoare de filtre si dispensere de apa din lume, Waterlogic. Calitatea aparatelor Waterlogic, distribuite de noi la nivel national, este certificata de catre cele mai mari institutii internationale competente.

Performanta de top in economia de energie – O selectie intreaga de dispensere Waterlogic au primit certificarea Energy Star, datorita faptului ca impiedica emisiile de gaze cu efect de sera prin repectarea restrictiilor stricte privind eficienta energetica la nivel mondial. De asemenea, aparatele Waterlogic sunt dotate cu un sistem care permite inchiderea/intrarea automata a aparatului in modul sleep sau stand by atunci cand nu este folosit o anumita perioada de timp.

Performanta de top in economia de energie
Certificate de catre Water Quality Association prin Medalia

Ne pasa de standardele de calitate a apei – Dispenserele Waterlogic au fost certificate de catre Water Quality Association cu Medalia de Aur, ceea ce inseamna ca dispenserele Waterlogic sunt destinate sa ofere cea mai pura si sigura apa. Mai multe informatii despre importanta acestei certificari pot fi gasite pe www.wqa.org.

Standarde de siguranta NSF/ANSI – Dispenserele Waterlogic au obtinut standarde si certificari din partea a doua institutii cu autoritate in domeniul sigurantei, la nivel mondial – NSF si ANSI. Acestea sunt:

  • Standardul 61 NSF / ANSI – asigurarea faptului ca niciun element daunator sanatatii nu poate patrunde sau migra din produs sau material in apa potabila.
  • Standardul NSF/ANSI 55 Clasa A – dispenserele Waterlogic care au integrat sistemul de filtrare UV sunt certificate ca fiind Clasa A, proiectate pentru dezinfectare si / sau indepartarea microorganismelor din apa contaminata, inclusiv bacterii si virusuri, pana la atingerea nivelului optim de siguranta.
  • Standardul P231 – dispenserele Waterlogic indeplinesc cu consecventa standardele exigente de sanatate si siguranta impuse de organizatiile internationale de protectie a mediului.
  • Mai multe detalii despre standardele de siguranta NSF si ANSI pot fi gasite la www.nsf.org si www.ansi.org.
Standarde de siguranta NSF/ANSI
Certificare WRAS

Certificare WRAS (Water Regulation Advisory Scheme – Institutia de Reglementare a Apelor din Marea Britanie) – WRAS are drept scop principal prevenirea aparitiei deseurilor, a consumului nejustificat, utilizarea incorecta, masurarea eronata sau contaminarea apei, prin elaborarea si aplicarea standardelor nationale si internationale. Mai multe despre WRAS puteti afla accesand www.wras.co.uk.

Apa lipsita de Bisfenol-A – Bisfenol-A este un produs chimic, folosit in productia maselor plastice, care are efecte nocive asupra sanatatii, fiind declarant toxic in anumite tari. Dispenserele Waterlogic sunt certificate ca fiind lipsite de acest element chimic, siguranta consumatorilor fiind clasata pe primul plan in activitatea noastra.

Apa lipsita de Bisfenol-A
Certificare in privinta standardelor de siguranta

Certificare in privinta standardelor de siguranta – Dispenserele Waterlogic au primit certificate de conformitate cu legislatia privind sanatatea, siguranta si protectia mediului, aflata in vigoare atat in America de Nord, cat si in Uniunea Europeana.

Certificare ISO 9001 – Compania este certificata dupa standardul international al organizatiilor care integreaza principii esentiale de management al calitatii in operatiunile desfasurate, asigurand calitatea produselor si serviciilor prestate.

Certificare ISO 9001