Partenerii Nostri

Pentru a ne asigura ca produsele si serviciile pe care le punem la dispozitie clientilor nostri indeplinesc standardele de calitate si conformitate pe care ni le asumam, ne alegem intotdeauna cu mare atentie partenerii si furnizorii, legand parteneriate durabile, bazate pe incredere si profesionalism. Printre cei mai importanti colaboratori ai Office Barista se regasesc Franke, Waterlogic si Teapigs.

Franke

Franke

Compania Franke a fost fondata in 1911, avand o traditie de peste 100 de ani in domeniul in care activeaza si o expertiza vasta, recunoscuta la nivel mondial. Compania se ocupa in principal cu productia si distributia de sisteme profesionale de cafea, filtrare si furnizare a apei potabile, sisteme pentru bucatarie, sisteme utilizate in procesul de preparare a hranei, echipamente de servire a mancarii.

Excelenta companiei Franke consta in caracterul ingineresc inovator si accentul pe design-ul desavarsit al aparatelor si sistemelor proiectate, compania angajandu-se in a oferi clientilor nu doar produse excelente ci si solutii personalizate in functie de nevoile complexe ale acestora. In activitatea sa de business, Franke se axeaza in principal pe crearea de produse unice, inovatoare, prin utilizarea, dezvoltarea si integrarea in procesul de productie a tehnologiilor de ultima generatie.

De asemenea, profesionalismul si promptitudinea echipei Franke sunt calitatile care recomanda compania ca fiind un partener de incredere, evidentiate prin modul de colaborare si comunicare atat la nivel intern, cu angajatii, cat si la nivel extern cu clientii.

Waterlogic

Waterlogic a fost fondata in 1992, fiind una dintre primele companii care a introdus sistemele de furnizare a apei potabile prin intermediul dispenserelor in Europa si de atunci a fost lider pe piata in ceea ce priveste design-ul produselor, calitatea si dezvoltarea de noi tehnologii. Compania Waterlogic este intr-o continua crestere si extindere, dezvoltandu-se atat in mod organic, cat si prin achizitii.

Waterlogic dispune de o retea de distributie proprie extinsa la nivel global, acoperind peste 50 de tari. Sistemele Waterlogic sunt vandute in America de Nord si Sud, Europa, Asia, Australia si Africa de Sud. Avantajul competitiv al companiei Waterlogic consta in investitii masive in dezvoltarea si achizitia de noi tehnologii, precum si implicarea activa in activitatea de cercetare-dezvoltare. Waterlogic dispune de un sistem de business integrat, bazat pe controlul calitatii in mod eficient, posibil datorita facilitatilor de productie detinute de companie, fapt ce asigura flexibilitate inalta in adoptarea deciziilor si strategiilor organizationale.

Waterlogic
Teapigs

TeaPigs

TeaPigs a luat fiinta in 2006, avand la baza experienta in industria ceaiurilor a celor doi fondatori, precum si obiectivul de a ridica imaginea acestei bauturi, prin accentuarea calitatilor naturale, ingredientelor traditionale si a beneficiilor oferite.

In cei peste 12 ani de activitate pe aceasta piata, compania a reusit sa obtina nu mai putin de 70 de premii pentru gust si diversitate sortimentala, fiind prezenta astazi in peste 35 de tari, inclusiv Anglia si SUA.