Partenerii Nostri

Pentru a ne asigura ca produsele si serviciile pe care le punem la dispozitie clientilor nostri indeplinesc standardele de calitate si conformitate pe care ni le asumam, ne alegem intotdeauna cu mare atentie partenerii si furnizorii, legand parteneriate durabile, bazate pe incredere si profesionalism. Printre cei mai importanti colaboratori ai Office Barista se regasesc Franke, Waterlogic si iQair.

Franke

Franke

Compania Franke a fost fondata in 1911, avand o traditie de peste 100 de ani in domeniul in care activeaza si o expertiza vasta, recunoscuta la nivel mondial. Compania se ocupa in principal cu productia si distributia de sisteme profesionale de cafea, filtrare si furnizare a apei potabile, sisteme pentru bucatarie, sisteme utilizate in procesul de preparare a hranei, echipamente de servire a mancarii.

Excelenta companiei Franke consta in caracterul ingineresc inovator si accentul pe design-ul desavarsit al aparatelor si sistemelor proiectate, compania angajandu-se in a oferi clientilor nu doar produse excelente ci si solutii personalizate in functie de nevoile complexe ale acestora. In activitatea sa de business, Franke se axeaza in principal pe crearea de produse unice, inovatoare, prin utilizarea, dezvoltarea si integrarea in procesul de productie a tehnologiilor de ultima generatie.

De asemenea, profesionalismul si promptitudinea echipei Franke sunt calitatile care recomanda compania ca fiind un partener de incredere, evidentiate prin modul de colaborare si comunicare atat la nivel intern, cu angajatii, cat si la nivel extern cu clientii.

Waterlogic

Waterlogic a fost fondata in 1992, fiind una dintre primele companii care a introdus sistemele de furnizare a apei potabile prin intermediul dispenserelor in Europa si de atunci a fost lider pe piata in ceea ce priveste design-ul produselor, calitatea si dezvoltarea de noi tehnologii. Compania Waterlogic este intr-o continua crestere si extindere, dezvoltandu-se atat in mod organic, cat si prin achizitii.

Waterlogic dispune de o retea de distributie proprie extinsa la nivel global, acoperind peste 50 de tari. Sistemele Waterlogic sunt vandute in America de Nord si Sud, Europa, Asia, Australia si Africa de Sud. Avantajul competitiv al companiei Waterlogic consta in investitii masive in dezvoltarea si achizitia de noi tehnologii, precum si implicarea activa in activitatea de cercetare-dezvoltare. Waterlogic dispune de un sistem de business integrat, bazat pe controlul calitatii in mod eficient, posibil datorita facilitatilor de productie detinute de companie, fapt ce asigura flexibilitate inalta in adoptarea deciziilor si strategiilor organizationale.

Waterlogic

IQAir

În fiecare an, 7 milioane de oameni mor din cauza poluării aerului, iar miliarde suferă inutil de efectele unei calități slabe a aerului.

Cu toate acestea, mulți dintre noi nu au acces la informații în timp util privind calitatea aerului și, adesea, poluarea aerului trece neobservată.

IQAir lucrează pentru a schimba acest lucru. Astăzi, operăm cea mai mare platformă de informare gratuită în timp real a calității aerului din lume și angajăm un număr din ce în ce mai mare de cetățeni, organizații și guverne globale.

Colaborăm cu organizații cu aceeași idee în lupta împotriva poluării aerului. În calitate de partener tehnologic al Programului Națiunilor Unite pentru Mediu, ONU Habitat și Greenpeace, ne străduim să împuternicim schimbarea și să contribuim la o cale durabilă către un aer mai bun.

În calitate de companie de tehnologie a calității aerului, suntem pasionați nu numai de a crea conștientizare, ci și de a oferi soluții practice care ajută la crearea unor medii de viață și de lucru sigure, sănătoase și plăcute.

Cu sprijinul agențiilor de mediu și al întreprinderii private, ajutăm școlile să protejeze copiii de toxinele aeriene. Munca noastră în domeniul medical ajută la protejarea pacienților și a personalului medical de bolile infecțioase. Familiile din întreaga lume respiră un aer mai sănătos cu soluțiile noastre de purificare a aerului la domiciliu.

Credem că informațiile, colaborarea și soluțiile tehnologice contribuie la crearea furtunii perfecte pentru un aer mai bun, o planetă mai bună și vieți mai bune.