Clienti multumiti

Experienta Office Barista, este perfecta pentru a incepe o zi de munca cu zambetul pe buze! Nu o spunem noi, o spun miile de angajati care se bucura zilnic de o pauza de cafea deosebita la birou.

ADIDAS
ALD Automotive
amazon
ARVAL
aravato
ATENOR
BANCA TRANSILVANIA
BAYER
BMW
BOMBARDIER
Bookster
BullGuard
BUNGE
BUNZL
C&A
CANAM
Caroli Foods
Carrefour
CBRE
cegeca
citi
CMS
coface
Colliers
Deutsche Bank
DLA PIPER
G-Englmayer
EVERSHEDS
FEDERAL-MOGUL
FUJITSU
GarantiBank
GARMIN
ge
GLENCORE
GOOD YEAR
GoPro
GRUNDFOS
HARMAN
igloo
infineon
ING BANK
JIL
Kaufland
Kellogg's
KEYENCE
King
lenovo
LG
Metropolitan Life
MICHELIN
motor active LEASING
NATIONAL INSTRUMENTS
NEPI
NESS
NN
OLX
Orkla
ORTEC
p4cards
PayPoint
Regus
SAMSUNG
SANDOZ
SANOFI
SERVIER
SIEMENS
Sika
SOCIETE GENERALE
sodexo
syngenta
project
TELUS
THALES
TOTAL
UniCredit
Unilever
VP industries
Wolters Kluwer
ZENTIVA

Peste 300 de companii multinationale au testat serviciile noastre, au trait experienta Office Barista si au ales sa ramana alaturi de noi, oferindu-ne astfel satisfactia lucrului bine facut.

Recomand Office Barista drept cea mai completa si eficienta solutie pentru cafea si apa la birou. Calitatea serviciilor este ireprosabila. Oamenii cu care am interactionat mi-au devenit prieteni si au gasit mereu o rezolvare prompta la solicitarile noastre. E minunat sa gasesti oameni atat de profesionisti, implicati si prezenti inca din etapa de proiectare a biroului. Cu ajutorul lor, am gasit locul perfect in care sa instalam aparatele de cafea si apa.

Ruxandra Ristache

Office Manager,
GoPro

Office Barista inseamna profesionalism. Am fost impresionat de pasiunea si eficienta oamenilor cu care am intrat in contact. Mi-au facut o oferta adaptata la office space-ul nostru, cu o multime de servicii de mentenanta incluse. Pentru mine asta inseamna o grija in minus.

Cristian Nita

TELUS

Recomand Office Barista pentru profesionalism, comunicare buna, aparate performante si cafea care insenineaza orice zi mohorata.

Ioana Magirescu

IT Recrutiment Specialist,
Wirtek