Ce Oferim prin Abonamentele de Cafea, Ceai si Apa pentru birouri?

Intelegerea si satisfacerea nevoilor specifice ale fiecarui partener in parte reprezinta prioritatea echipei Office Barista. De accea, am creat un sistem complex de servicii pe care il imbunatatim permanent. Oferim calitate, incredere si atentie clientilor nostri, urmarind dezvoltarea de relatii parteneriale eficiente si durabile.

Consultanta si sfaturi profesionale

Consultanta si sfaturi profesionale

Specialistii nostri iti stau la dispozitie cu sfaturi personalizate in legatura cu tipul aparatului care se potriveste afacerii tale, alegerea sortimentului de cafea, modalitati de utilizare si intretinere optima a aparatelor noastre, precum si alte nevoi pe care le vei avea, pe tot parcursul colaborarii.

Scopul nostru nu este acela de a oferi servicii, ci de a crea experiente unice din parteneriate sustenabile.

Comunicare Permanenta

Lucrand cu Office Barista esti la un click distanta de orice raspuns pe care il cauti. Respectam promptitudinea si o apreciem ca fiind calitatea definitorie a unui business profesionist, promovand-o in relatiile cu toti partenerii nostri.

Fie ca aveti nevoie de ghidare in utilizarea corecta a aparatelor noastre, fie ca aveti nevoie de ajutor cu o problema tehnica aparuta, expertii Office Barista sunt gata in orice moment sa va sprijine.

Comunicare Permanenta
Servicii Profesionale de Intretinere

Servicii Profesionale de Intretinere

Pentru ca vrem sa ne asiguram ca sistemele profesionale de cafea marca Franke sau Nivona si cele de apa, marca Waterlogic, puse la dispozitie de Office Barista, functioneaza la nivel optim, oferindu-va zilnic experienta unei cafele de cea mai buna calitate, respectiv, cea mai buna apa care exista, ne ocupam periodic de examinarea si intretinerea acestora.

Suntem perfectionisti si ne dorim sa livram perfectiune. De aceea ne testam, imbunatatim si inovam permanent produsele, aparatele si retetele.

Pentru ca daca este important pentru partenerii nostri, este important pentru noi.

Asistenta Tehnica

Inginerii Office Barista, avand o arie de expertiza variata, sunt la dispozitia ta pentru orice defectiune tehnica aparuta la aparatele noastre. Si pentru ca ne preocupa confortul partenerilor nostri, nu trebuie decat sa ne contactezi si in cel mai scurt timp posibil o echipa de specialisti va fi la sediul companiei tale, gata sa identifice orice problema si sa aduca solutii personalizate si eficiente, conform dorintelor tale.

Pentru ca noi, la Office Barista, suntem profesionisti creatori de solutii prin definitie.

Asistenta Tehnica
Aprovizionare

Aprovizionare

Suntem devotati fiecarui partener in parte si ne dedicam in totalitate imbunatatirii experientei la birou a angajatilor companiilor cu care colaboram. De aceea am creat un sistem de servicii care sa va confere incredere si confort. Serviciile de aprovizionare oferite de Office Barista sunt perfecte pentru orice tip de afacere, ajutand la minimizarea timpului si a costurilor pe care le alocati pana acum acestui tip de activitate. Adu-ne la cunostinta nevoile tale, iar noi iti livram comanda in cel mai scurt timp posibil.

Lasa grijile in seama noastra. Traieste experienta Office Barista!

Garantie Asigurata

Zi de zi inginerii Office Barista lucreaza pentru a pune la dispozitia partenerilor sisteme de cafea profesionale aflate la cele mai inalte standarde de calitate. Suntem orientati catre performanta si obsedati de perfectiune, de aceea ne punem toate resursele in alegerea celor mai noi tehnologii. In acest scop, am ales sa lucram cu cei mai buni in domeniu, compania germana Franke, cunoscuta pentru calitatea sistemelor de cafea dezvoltate si spiritul ingineresc profesional, transpus in practica prin utilizarea celor mai noi tehnologii de productie. In aceeasi ordine de idei, am ales compania Waterlogic, pentru furnizare de dispensere profesionale de apa si compania TeaPigs pentru ceai. Garantam o buna functionare a oricarui aparat distribuit de Office Barista pe toata perioada de utilizare, iar orice defectiune sau neconformitate aparuta va fi rezolvata in cel mai scurt timp, prin serviciile noastre de reparatie.

Garantam calitatea unei experiente unice!

Garantie Asigurata
Servicii de Livrare

Servicii de Livrare

Esti la un apel distanta de experienta Office Barista. Iti livram aparatul profesional de cafea si/sau de filtrare a apei la sediul companiei, in cel mai scurt timp posibil din momentul in care ai solicitat. In plus, ne asiguram ca aparatul este instalat, in deplina stare de functionare si ca stii sa il folosesti, astfel incat, atat tu, cat si angajatii si clientii tai, sa va puteti bucura de cea mai buna cafea si cea mai pura apa, in orice moment al zilei.

Rezerva acum aparatul de cafea Office Barista care ti se potriveste si testeaza gratuit calitatea serviciilor noastre. Nu incercam sa te convingem. Te vei convinge singur!