Waterlogic combină cea mai bună tehnologie cu servicii de mententata premium

Cu o gamă largă de dispensere, Waterlogic se va conecta direct la alimentarea cu apă printr-o instalare fără probleme și vă va oferi servicii complete pentru ca acestea sa functioneze la parametrii maximi.

Companiile inteligente aleg Waterlogic

Waterlogic combină filtrarea apei în mai multe etape, purificare UV avansată și protecția anti-microbiană prin intermediul suprafeței BioCote. Tehnologii certificate ce pun igiena pe primul loc.

Trei pași spre o apa mai buna

Toată apa trebuie să fie pură, limpede și să aibă un gust minunat. Credem într-o abordare în trei etape, iar tehnologia noastră revoluționară Firewall ™ este componenta principala în acest proces.

Puritate apa

Pasul 1

Filtrarea

Carbonul este filtrul ideal, deoarece este foarte poros, captand impuritățile care provoacă un gust și miros neplăcut, permițând în același timp mineralelor naturale să treaca.

Elimina:

  • Clor
  • Plumb
  • Pesticide
  • Componente petro-chimice
  • Toxine

Ce rămâne după ce filtrul cu carbon și-a făcut treaba este apa curată, proaspătă. Așa cum ar trebui să fie.

Firewall

Pasul 2

Purificarea

Adaugarea unei lămpi UV în dispenserele Waterlogic este unul dintre cele mai inteligente lucruri pe care le-am făcut vreodată. Lumina UV purifică apa, distrugând bacterii precum E. Coli, Salmonella și Hepatita.

Dar, nu ne-am oprit aici. Cu Firewall ™, lampa UV este poziționată la punctul de distribuție, distrugând 99,9999% din germeni, 100% din timp, chiar in momentul servirii.

  •   Tratează milioane de litri pe zi
  •   Cost redus și întreținere rara
  •   Lampa UV nu afectează gustul

BioCote

Pasul 3

Protecţia

Dispenserele Waterlogic au suprafata exterioara igienizata. Suprafețele din plastic care înconjoară zonele de distribuție ale unităților Waterlogic sunt infuzate cu un aditiv de argint numit BioCote®, un antimicrobian natural care inhibă creșterea germenilor, oferind un strat permanent de apărare.

BioCote® completează tehnologia de purificare UV existentă și oferă clienților cel mai înalt nivel de igienă a apei”.

BioCote® Ltd.