Apă caldă, rece și spumantă, filtrată instantaneu

Gama noastră de dozatoare integrate de apă filtrate oferă tot ce este mai bun în stil elegant, eficiență energetică, design cu economie de spațiu și apă cu gust excelent.

Dispensere apa pentru birouri, conectate la retea
Dispensere apa pentru birouri
Solicita o oferta!Vezi Politica de Confidentialitate

Gama noastră de distribuitoare integrate de apă Billi

Creșteți productivitatea și bucurați-vă de o sursă nesfârșită, instantanee de fierbere și apă filtrată. Distribuitoarele noastre integrate răspund tuturor cerințelor, cu opțiuni de apă fierbinte, ambiantă, răcită și spumantă.

Billi Quadra

Concepute ca sisteme de apă filtrată eficiente din punct de vedere energetic, care oferă clienților tot ce este mai bun în inovație și performanță superioară.

Caracteristici

 • Filtrare premium
 • Schimb de caldura
 • Temperatură răcită reglabilă
 • Opțiuni de fierbere, răcire și spumante

Billi Sahara

Caracteristici

 • Filtrare premium
 • Tehnologia Eco-Intelligence
 • Opțiuni de fierbere și ambianță

Focusul asupra mediului

Distribuitoarele integrate Billi sunt renumite pentru concentrarea lor ecologică, asigurând că aparatele durabile depășesc economia de apă și energie.

Sistemele Billi oferă aceste avantaje unice de consum de energie:

 • Tehnologia termodinamică de schimb de căldură recuperează și reutilizează energia termică
 • Izolația de polietilenă de înaltă performanță păstrează temperatura apei și economisește energie
 • Modul de așteptare conservă puterea în perioadele de neutilizare setate

Certificat GreenTag

Global GreenTag este una dintre cele mai robuste, de încredere și recunoscute pe scară largă etichete ecologice din lume, care asigură în mod independent că fiecare produs este testat și certificat în conformitate cu programele de certificare de vârf care utilizează cele mai bune metode științifice din lume.

Nu este nevoie să vă compromiteți stilul de viață pentru a reduce amprenta de carbon. Billi vă permite să vă bucurați de apă proaspătă, filtrată, fără impact costisitor asupra mediului, realizând economii optime de energie a apei.

Toate intr-unul

Pictograme cu opțiuni de apă pentru dozatoare integrate de apă Billi

Apă clocotită, răcită și spumantă filtrată instantaneu, toate dintr-un singur dozator.

Gama noastră comercială de sisteme de apă filtrată instant Billi sunt potrivite pentru o gamă largă de aplicații și medii profesionale.

Fie că doriți să instalați o unitate pentru un birou corporativ, showroom sau zonă publică, avem soluția potrivită pentru dvs.

Recoltăm și refolosim energia

Distribuitoarele integrate Billi recuperează energia termică uzată produsă în procesul de răcire pentru a preîncălzi apa clocotită, permițând sistemelor noastre să realizeze economii substanțiale de energie.

 • Sistemul nostru unic de schimb de căldură utilizează tehnologia de schimbare a stării, care recoltează energia termică generată în timpul ciclului de răcire pentru a preîncălzi apa care intră în rezervorul de fierbere.
 • Această tehnologie inteligentă realizează economii substanțiale de energie cu CO 2 în comparație cu sistemele convenționale de fierbere și răcire.
 • Sistemele noastre răcite cu apă, cu tehnologie de schimb de căldură, nu necesită ventilare inestetică a ușii dulapului sau un ventilator de răcire și funcționează mult mai silențios decât unitățile răcite cu aer.

Vă interesează dozatoarele integrate Billi?

Dacă sunteți în căutarea unei estimări, a unei broșuri de produse, a unor descărcări sau aveți nevoie de mai multe informații, vă rugăm să ne contactați prin formularul nostru de contact.

Design modern, elegant și design care economisește spațiu

Bucurați-vă de robinete moderne și elegante, împreună cu un design care economisește spațiu și o tehnologie de economisire a energiei. Distribuitoarele integrate Billi sunt cele mai mici unități de tip counter de pe piață, ceea ce le face ușor de instalat în orice loc de muncă, chiar și atunci când spațiul este la un nivel superior.

* Configurare tipică de instalare - imaginea are doar scop ilustrativ

"Am căutat o robinetă elegantă pentru a merge cu designul nostru modern. Deci, am ales Billi!"

Marc Congdon - Manager inginerie, Costa

"Nu există cozi în bucătărie și calitatea apei filtrate este fantastică."

Paul Fraine - Manager facilități, Kobalt

„Considerăm robinetele Billi ca fiind de cea mai bună calitate și fiabile, cu un pachet de servicii excelent.”

Anabas - Facilități, Ogilvy & Mather