pedal-wl2-product-page
wl2fw-two-sides-ct-fs
wl2fl-lifestyle
wl2fl-lifestyle-5
wl2fl-lifestyle-3
pedal-wl2-product-page wl2fw-two-sides-ct-fs wl2fl-lifestyle wl2fl-lifestyle-5 wl2fl-lifestyle-3

WL2 Firewall® (WL2 FW)

Complet reproiectat cu linii elegante acest distribuitor de apă oferă performanța excelentă de purificare Firewall® pentru cea mai bună apă. Împreună cu aspectul extraordinar, este ușor de utilizat și are o zonă de distribuire potrivită pentru sticlele sport cu o alegere de apă rece și fierbinte. Dispenser conceput pentru a asigura apă proaspătă, purificată, la locul de munca.

 • Până la 30 de utilizatori
 • Opțiuni apa rece și fierbinte
 • Operare hands-free disponibilă
 • 99,9999% apă pură
 • Modele independente sau pe blat  Politica de Confidentialitate

  Tehnologie inovativa

  Dispenserele noastre se disting prin tehnologiile folosite in filtrarea si purificarea apei – acestea fac posibila servirea apei in conditii ireprosabile de siguranta.
  Apa filtrata

  Apa filtrata

  Capacitate ridicata de filtrare

  Dispenserele folosesc un sistem cu carbune activ ce asigura indepartarea clorului, particulelor extra fine si altor potentiali contaminanti.

  Apa purificata

  Apa purificata

  Purificare microbiologică

  Sistemul patentat Firewall (lampi UV de clasa A)  are rolul de a purifica permanent apa in momentul in care aceasta curge in pahar, garantand eliminarea bacteriilor la punctul de servire.

  Apă sigură

  Igiena maxima

  Material antimicrobian

  BioCote® este un strat antimicrobian cu ioni de Argint , integrat în materialele plastice din zona de distribuție a fântânii, care previne aparitia bacteriilor și mucegaiului și contribuie la păstrarea purității apei furnizate la birou.

  Acționare la pedală

  Hands-free

  Servire sigura

  Nu este nevoie sa atingeti aparatele cu mana, aceasta putand fi folosite cu ajutorul unor pedale. Creste astfel siguranta de utilizare a aparatelor la birou.