pedal-wl2-product-page
wl2fw-two-sides-ct-fs
wl2fl-lifestyle
wl2fl-lifestyle-5
wl2fl-lifestyle-3
pedal-wl2-product-page wl2fw-two-sides-ct-fs wl2fl-lifestyle wl2fl-lifestyle-5 wl2fl-lifestyle-3

WL2 Firewall® (WL2 FW)

Complet reproiectat cu linii elegante acest distribuitor de apă oferă performanța excelentă de purificare Firewall® pentru cea mai bună apă. Împreună cu aspectul extraordinar, este ușor de utilizat și are o zonă de distribuire potrivită pentru sticlele sport cu o alegere de apă rece și fierbinte. Dispenser conceput pentru a asigura apă proaspătă, purificată, la locul de munca.

 • Până la 30 de utilizatori
 • Opțiuni apa rece și fierbinte
 • Operare hands-free disponibilă
 • 99,9999% apă pură
 • Modele independente sau pe blat  Politica de Confidentialitate

  Performanță remarcabilă

  WL2 Firewall® utilizează tehnologia unică Firewall® UV la punctul de distribuție pentru a elimina până la 99,9999% din bacterii, oferind cea mai pură apă posibilă cu fiecare cană distribuită. De asemenea, oferă BioCote®, un compus antimicrobian adăugat la suprafețele cheie din plastic care menține dozatoarele mai proaspete și mai curate pentru mai mult timp, protejând împotriva microbilor care provoacă mirosuri, cum ar fi bacteriile, mucegaiul și mucegaiul.

  Opțiuni de apă

  icoană receicoană fierbinte

  Tehnologie de vârf

  Dispozitivul WL2 Firewall® are trei tehnologii principale, ceea ce înseamnă că ceea ce obțineți din mașină este mult mai bun decât ceea ce intră:

  1. Tehnologia noastră de filtrare este excepțională pentru îndepărtarea lucrurilor rele și lăsarea în lucrurile bune. Această etapă elimină clorul și alte gusturi și mirosuri născute în apă.

  2. Apoi tehnologia de purificare Firewall® UVC acționează ca o barieră la punctul de distribuție și purifică în siguranță apa până la 99,9999%, reducând riscul de viruși, chisturi și bacterii.

  3. Avem interiorul acoperit și exteriorul. Tehnologia BioCote® asigură o protecție antimicrobiană încorporată, de lungă durată împotriva mirosului și a petelor care cauzează microbi, cum ar fi bacteriile și mucegaiul. Nu se uzează și nu se spală, menținând performanțe antimicrobiene premium pe toată durata de viață a dozatorului.

  Tehnologie inovativa

  Dispenserele noastre se disting prin tehnologiile folosite in filtrarea si purificarea apei – acestea fac posibila servirea apei in conditii ireprosabile de siguranta.
  Apa filtrata

  Apa filtrata

  Capacitate ridicata de filtrare

  Dispenserele folosesc un sistem cu carbune activ ce asigura indepartarea clorului, particulelor extra fine si altor potentiali contaminanti.

  Apa purificata

  Apa purificata

  Purificare microbiologică

  Sistemul patentat Firewall (lampi UV de clasa A)  are rolul de a purifica permanent apa in momentul in care aceasta curge in pahar, garantand eliminarea bacteriilor la punctul de servire.

  Apă sigură

  Igiena maxima

  Material antimicrobian

  BioCote® este un strat antimicrobian cu ioni de Argint , integrat în materialele plastice din zona de distribuție a fântânii, care previne aparitia bacteriilor și mucegaiului și contribuie la păstrarea purității apei furnizate la birou.

  Acționare la pedală

  Hands-free

  Servire sigura

  Nu este nevoie sa atingeti aparatele cu mana, aceasta putand fi folosite cu ajutorul unor pedale. Creste astfel siguranta de utilizare a aparatelor la birou.