pedal-wl2-product-page
wl2fw-two-sides-ct-fs
wl2fl-lifestyle
wl2fl-lifestyle-5
wl2fl-lifestyle-3
pedal-wl2-product-page wl2fw-two-sides-ct-fs wl2fl-lifestyle wl2fl-lifestyle-5 wl2fl-lifestyle-3

WL2 Firewall® (WL2 FW)

Complet reproiectat cu linii elegante și elegante, acest distribuitor de apă elegant oferă performanța excelentă de purificare Firewall® pentru cea mai bună apă de gust. Împreună cu aspectul extraordinar, este ușor de utilizat și are o zonă de distribuire potrivită pentru sticlele sport cu o alegere de apă rece și fierbinte. Acest dozator este conceput pentru toate locurile de muncă care au nevoie de o alimentare fiabilă cu apă proaspătă purificată.

 • Până la 30 de utilizatori
 • Opțiuni reci și fierbinți
 • operare hands-free disponibilă
 • 99,9999% apă pură
 • Modele independente și de blat

  Cere o oferta personalizata!

  Vezi Politica de Confidentialitate

  Performanță remarcabilă

  WL2 Firewall® utilizează tehnologia unică Firewall® UV la punctul de distribuție pentru a elimina până la 99,9999% din bacterii, oferind cea mai pură apă posibilă cu fiecare cană distribuită. De asemenea, oferă BioCote®, un compus antimicrobian adăugat la suprafețele cheie din plastic care menține dozatoarele mai proaspete și mai curate pentru mai mult timp, protejând împotriva microbilor care provoacă mirosuri, cum ar fi bacteriile, mucegaiul și mucegaiul.

  Opțiuni de apă

  icoană receicoană fierbinte

  Tehnologie de vârf

  Dispozitivul WL2 Firewall® are trei tehnologii principale, ceea ce înseamnă că ceea ce obțineți din mașină este mult mai bun decât ceea ce intră:

  1. Tehnologia noastră de filtrare este excepțională pentru îndepărtarea lucrurilor rele și lăsarea în lucrurile bune. Această etapă elimină clorul și alte gusturi și mirosuri născute în apă.

  2. Apoi tehnologia de purificare Firewall® UVC acționează ca o barieră la punctul de distribuție și purifică în siguranță apa până la 99,9999%, reducând riscul de viruși, chisturi și bacterii.

  3. Avem interiorul acoperit și exteriorul. Tehnologia BioCote® asigură o protecție antimicrobiană încorporată, de lungă durată împotriva mirosului și a petelor care cauzează microbi, cum ar fi bacteriile și mucegaiul. Nu se uzează și nu se spală, menținând performanțe antimicrobiene premium pe toată durata de viață a dozatorului.

  Tehnologie Inovativa

  Dispenserele noastre se distingprin procese de filtrarea apei de inalt nivel calitativ și tehnologii de purificare care asigura un nivel ireprosabil de igienă, apa sanatoasa precum si beneficii de protectie a mediului inconjurator.
  Apa filtrata

  Apa filtrata

  Performanță ridicată de filtrare

  Filtrarea apei cu cărbune activ se bazează pe calitatea organoleptică a apei potabile prin îndepărtarea clorului, a contaminanților și a particulelor.

  Apa purificata

  Apa purificata

  Purificare microbiologică

  Sistemul patentat Firewall, Clasa A – UV aflat  in punctul de curgerea apei in pahar garantează eliminarea bacteriilor, virușilor și previne orice contaminare ulterioara a apei legată de utilizarea fântânii.

  Apă sigură

  Apă sigură

  Integritate sanitară

  BioCote® este un strat antimicrobian cu ioni de Argint , integrat în materialele plastice din zona de distribuție a fântânii, care previne aparitia bacteriilor și mucegaiului și contribuie la integritatea sănătății apei furnizata la birou.

  Acționare la pedală

  Acționare la pedală

  Integritate sanitară

  Aparatele pot fi utilizate fara atingerea lor cu mana, “tehnologie contactless” înseamnă mai puține posibilități de răspândire a germenilor.