Abonamente Apa pentru Birou

Asigurarea necesarului de apa potabila la birou este una dintre activitatile administrative de baza in cadrul unei companii. Apa este esentiala unei bune functionari a angajatilor tai in termeni de productivitate a muncii, iar daca mai este si pura, lipsita de microorganisme si contaminatori, filtrata prin sisteme de ultima generatie, vei genera un nivel ridicat de satisfactie in randul acestora, pe baza de incredere si siguranta.

Office Barista a luat in calcul toate cele de mai sus, intelegand importanta asigurarii unei ape cat mai sanatoase la sediul companiilor, de aceea ne-am asociat cu cei mai buni in domeniul productiei si furnizarii de sisteme profesionale de filtrare si purificare a apei, compania Waterlogic. Si, pentru ca nu este suficient doar sa va oferim un aparat de filtrare a apei, am integrat sub forma abonamentelor lunare personalizate, serviciile noastre complexe.

De ce ai nevoie de abonament de apa la birou?

De ce ai nevoie de abonament de apa la birou?

Am stabilit deja ca apa potabila la birou este esentiala si indispensabila. Prin urmare, asigurarea acesteia reprezinta un proces, care implica un consum ridicat de resurse financiare si timp. Si cum altfel poti eficientiza atat costurile, cat si timpul dedicate acestei activitati, daca nu printr-un abonament lunar de apa?

O alta varianta ar fi sa nu asiguri apa la birou pentru angajatii tai. Astfel, fiecare dintre acestia vin cu propria sticla zilnic. Dar ce implica acest lucru? Timp pierdut si costuri ridicate pentru angajati, ceea ce va conduce in mod sigur la scaderea nivelului de satisfactie al acestora. Sau, ai putea alege sa iti cumperi un watercooler, pentru care sa comanzi ori de cate ori este nevoie apa imbuteliata. Asta inseamna costuri ridicate, o grija in plus pentru comenzi periodice, spatiu de depozitare pentru bidoanele goale sau pline, ca sa nu mai vorbim de efectele asupra mediului inconjurator, pe scurt multa bataie de cap pentru tine si angajatii tai.

In schimb, un abonament de apa pentru birou, iti va garanta ca ai atat aparatul de filtrare si purificare a apei sau watercooler-ul dorit, cat si serviciile integrate in abonament, care pot fi personalizate in functie de dorintele si nevoile tale si livrate luna de luna, la o data agreata.

In ce consta abonamentul de apa Office Barista?

Alegand un abonament de apa Office Barista pentru biroul tau, alegi siguranta faptului ca tu si angajatii tai veti bea cea mai pura si sanatoasa apa.

Office Barista va pune la dispozitie sisteme profesionale de filtrare si purificarea a apei Waterlogic, certificate international pentru calitate, tehnologii inovative si siguranta. In plus, aparatele noastre de filtrare nu functioneaza cu apa imbuteliata, fiind conectate la reteaua de alimentare cu apa a cladirii. Prin urmare, vei avea cantitatea de apa pura nelimitata, filtrata dupa cele mai noi tehnologii, la temperatura dorita, la care adaugam pachetul nostru complet de servicii.

Un abonament de apa pentru birou Office Barista contine:

 • Un sistem profesional de filtrare si purificare a apei marca Waterlogic;
 • Totalitatea serviciilor noastre incluse in abonament:
  • Livrarea gratuita a aparatului de filtrare a apei, la sediul companiei tale, in cel mai scurt timp de la comanda;
  • Instalarea si punerea in functiune a aparatului, de catre o echipa de specialisti tehnicieni;
  • Instruirea teoretica si practica cu privire la modul de utilizare a aparatului;
  • Mentenanta si verificari permanente pentru asigurarea unei functionari optime;
  • Servicii de reparatie incluse in abonament;
  • Asistenta si consultanta permanenta.
In ce consta abonamentul de apa Office Barista?
Ce trebuie sa faci pentru a avea un abonament de apa Office Barista?

Ce trebuie sa faci pentru a avea un abonament de apa Office Barista?

Tot ce trebuie sa faci pentru a intra in posesia unui abonament de apa Office Barista pentru biroul tau, este sa ne dai de stire. Totul incepe cu tine, de restul ne ocupam noi!

In final, lasa grijile in seama noastra si bucura-te de avantajele obtinute prin intermediul abonamentului de apa Office Barista. Cea mai buna apa, la tine la birou.