Sortimente de ceai

Pentru a veni in intampinarea tuturor dorintelor clientilor nostri, am pus la dispozitie o gama sortimentala diversificata, astfel ca, oricare ar fi preferintele tale in materie de ceai si oricare ar fi scopul consumului, Office Barista are solutia.

Sortimente de ceai

O scurta selectie

  • Ceaiuri negre preparate dupa procese traditionale bine conturate, care pot fi consumate cu sau fara lapte, in functie de preferinte.
  • Ceaiuri de zi cu zi care constau in retete autentice, variate si personalizate, cu efecte benefice asupra sanatatii organismului tau si asupra starii de spirit.
  • Earl Grey Strong este recomandat pentru a creste nivelul de energie si vitalitate, precum si pentru a intari sistemul imunitar.
  • Darjeeling Earl Grey este o varianta sortimentala de ceai de inalta calitate care creste in principal in regiunile montane din Nordul Indiei si se remarca prin efectele exceptionale pe care le are asupra sanatatii.
  • Chai tea isi are originea in India unde este utilizat pentru a induce starea de relaxare si liniste, precum si pentru proprietatile sale antioxidante, efectele benefice asupra digestiei, intarirea sistemului imunitar si actiunea impotriva inflamatiilor.
  • Chilli chai este o combinatie inovatoare intre proprietatile benefice ale chai tea si gustul iute de chilli, fiind potrivit pentru persoanele in cautare de provocari, noutate sau iubitorii de picanterii.
  • Ceai cu fulgi de ciocolata este mixul ideal care combina eficienta si beneficiile date de proprietatile naturale ale ceaiurilor noastre cu savoarea si gustul patrunzator dat de ciocolata aromata.
  • Ceaiuri speciale (Fancy teas) create pentru iubitorii extravaganti ai acestei bauturi, precum si pentru expertii degustatori, pentru cei ce cunosc si apreciaza ceaiul dincolo de elementele comune.
  • Ceaiuri pe baza de plante sunt ceaiuri care contin in totalitate plante adevarate si ingrediente atent alese, fara cafeina, aducand un plus de valoare sanatatii organismului tau.

Acestea sunt doar cateva dintre variantele de ceai de care te poti bucura alegand Office Barista. Mai putem adauga arome, combinatii de arome si ingrediente variate, pe masura preferintelor si dorintelor tale. Mai multe detalii despre gama de produse pe care o punem la dispozitie aici.

Sortimente de ceai