Ceaiul Office Barista

Creeaza atmosfera perfecta la birou, cu abonamentele de ceai Office Barista. Ceaiul care face diferenta!

Ceaiul Office Barista

Ceaiul Office Barista

Alaturi de sistemele profesionale de ultima generatie pentru cafea si apa, Office Barista vine in intampinarea iubitorilor de ceai cu o varietate sortimentala creata dupa principiile naturale, de catre unul dintre cei mai mari producatori si distribuitori internationali de ceai, la nivel mondial.

De ce am ales ceaiul?

Gustul si ingredientele ceaiului din comert lasa de dorit in cele mai multe cazuri. Am observat acest aspect si ne-am dorit sa il imbunatatim. Ne-am intrebat ce ii determina pe englezi sa iubeasca atat de mult ceaiul incat sa il transforme intr-o traditie? Care sunt secretele lor? Cum il prepara? Si pentru ca ne place sa invatam de la cei mai buni, am cercetat si analizat si am legat un parteneriat cu TeaPigs, una dintre cele mai recunoscute companii engleze din aceasta industrie, castigatoarea a peste 70 de premii pentru producerea celui mai gustos si aromat ceai.

De ce am ales ceaiul?
Ceai din comert vs. Ceai Office Barista

Ceai din comert vs. Ceai Office Barista

Cu ce este mai special ceaiul pus la dispozitia ta de Office Barista, decat cel luat din supermarket? Pentru ca nu ne jucam cand vine vorba de sanatatea si bunastarea clientilor nostri, am ales adevaratul ceai de calitate, facut din frunze de ceai adevarate, fructe de padure intregi, mirodenii desavarsite si flori reale, compozitie total diferita fata de amestecul prafos pe care il intalnesti de obicei in plicurile de ceai uzuale.

Esenta ceaiului sta in aroma. Ceaiul pe care il cumperi din supermarket a fost zdrobit, maruntit si bruscat in asa fel incat, pana ajunge la tine in ceasca, aproape toata aroma sa este pierduta. Ceaiul pe care ti-l oferim noi, la Office Barista, contine frunze intregi, fruncte, ierburi, flori si mirodenii care au fost pregatite si mixate cu grija si pasiune, pentru a-si mentine fiecare strop din acea aroma savuroasa, care face ceaiul o bautura atat de pretioasa pentru multi dintre noi.

Ceea ce diferentiaza ceaiul nostru de cel din comert este, pe langa modalitatea de preparare si consistenta aromelor, modalitatea de pastrare si ambalare, ceaiurile fiind livrate in saculeti biodegradabili, care lasa ingredientelor suficient spatiu pentru a infuza, aceasta modalitate fiind de asemenea prietenoasa cu mediul inconjurator.