Abonamente Ceai pentru Biroul Tau

Cand spuneam ca ne preocupa nevoile clientilor nostri, nu era doar un fel de a spune, nici o poveste frumoasa pentru a ne imbraca activitatea. Noi, la Office Barista, tratam cu seriozitate si responsabilitate valorile pe care ni le asumam si actionam cu dedicare pentru a indeplini promisiunile facute. De aceea, am inceput prin a oferi solutii personalizate pentru aprovizionarea cu apa la birou, apoi am continuat cu abonamente de cafea. Insa, pentru ca preferintele oamenilor sunt diverse si nu toti angajatii din cadrul unei companii sunt consumatori de cafea, am ales sa ne completam serviciile prin oferirea de abonamente de ceai pentru birou.

De ce ai nevoie de un abonament de ceai la birou?

De ce ai nevoie de un abonament de ceai la birou?

Pentru ca, dupa cum am mentionat mai sus, nu toti angajatii tai vor fi iubitori ai bauturilor pe baza de cafea. Si pentru ca trebuie sa vii in intampinarea nevoilor tuturor si sa oferi beneficii egale fiecarui membru din echipa ta, este nevoie sa diversifici alternativele pe care le pui la dispozitie. In plus, cu siguranta multi dintre partenerii tai de afaceri vor prefera un ceai de calitate, in locul unei cafele, in timpul intalnirilor, si, pentru ca vrei sa faci o impresie buna, ai nevoie de astfel de servicii interne.

Si totusi, probabil te intrebi de ce sa alegi un abonament de ceai cand ai putea foarte bine sa iti procuri singur, atunci cand este necesar, cantitatea de ceai de care ai nevoie, din supermarketuri, ca doar sunt atatea variante si sortimente. Raspunsul este unul cat se poate de simplu. Ca si in cazul apei si cafelei, actiunea de a-ti procura singur ceaiul este costisitoare, presupunand timp pierdut, costuri suplimentare si nesiguranta calitativa.

Prin intermediul abonamentelor de ceai pentru birou, vei avea livrata in aceeasi zi a fiecarei luni, in functie de preferintele tale, exact cantitatea de ceai de care ai nevoie, toate sortimentele pe care le doresti, la un nivel calitativ superior fata de ceea ce gasesti in mod obisnuit in supermarket, fara a-ti face griji in legatura cu plasarea de comenzi si timp pierdut pentru achizitionare. Vezi si alte avantaje aici.

In ce consta abonamentul de ceai Office Barista?

Asa cum v-am obisnuit in cazul abonamentelor de apa si cafea, si pentru ceai am ales sa colaboram cu unul dintre cei mai buni producatori, la nivel global, pentru care ceaiul nu reprezinta doar o simpla bautura, ci o traditie. Astfel ca abonamentele de ceai Office Barista va ofera posibilitatea sa alegeti dintre cele mai diversificate sortimente de ceaiuri, preparate dupa retete traditionale, cu ingrediente 100% naturale, si bineinteles, cea mai pura apa.

Alegand un abonament de ceai Office Barista pentru biroul tau, vei avea:

  • Acces la o gama sortimentala variata de ceaiuri naturale, din care poti alege, in functie de preferintele tale.
  • Exact cantitatea de ceai de care ai nevoie, livrata in mod periodic, gratuit, la sediul companiei tale, in termenii agreati.
  • Informatii, consultanta si sfaturi profesionale din partea expertilor Office Barista, pentru a face cele mai bune alegeri.
  • Siguranta ca angajatii tai vor consuma produse sanatoase, certificate si recunoscute international pentru calitate si gust prin zeci de premii.
In ce consta abonamentul de ceai Office Barista?
Ce trebuie sa faci pentru a avea un abonament de ceai Office Barista la birou?

Ce trebuie sa faci pentru a avea un abonament de ceai Office Barista la birou?

Trebuie doar sa ne contactezi si sa ne expui preferintele tale in materie de sortimente de ceai, precum si alte cerinte specifice pe care le ai. Noi vom face restul. Uiti de grija comenzilor, cumparaturilor, livrarii, facturilor si te bucuri de gustul si beneficiile ceaiului natural pus la dispozitie de Office Barista.