Avantajele Abonamentului de Ceai

Fie ca alegi sa consumi ceaiul din placere, fie ca apreciezi gustul sau esti atent la beneficiile si efectele pe care aceasta bautura le are asupra organismului tau, alegand sa te abonezi la ceaiurile Office Barista vei avea avantaje in ambele directii.

Avantajele Abonamentului de Ceai

Beneficii garantate de ceaiul Office Barista

  • Sanatate in plic…de ceai – Fiind create din ingrediente complet naturale, testate in laboratoare de specialitate si certificate ca fiind 100% organice, ambalate in materiale biodegradabile, ceaiurile puse la dispozitie de Office Barista vor aduce un plus de sanatate tie si echipei tale.
  • Starea ta de nota 10 – Diversitatea este cheia. Avand la dispozitie o varietate de sortimente vei putea sa iti imbunatatesti starea de spirit, indiferent de situatie, astfel incat sa iti asiguri surplusul de energie de care ai nevoie pentru o viata profesionala activa si productiva. Esti adormit, mahmur, agitat, moracanos, stresat sau balonat? Indiferent de ce ai, ia un ceai!
  • Placerea gustului – Pe langa ingredientele 100% naturale, ceaiurile puse la dispozitie de Office Barista contin mirodenii si condimente organice care confera o savoare desavarsita ceaiului tau preferat, oferindu-ti satisfactia unui gust aromat deosebit.
  • Cea mai buna apa – Ai posibilitatea sa savurezi cel mai bun ceai, pe care il prepari cu cea mai pura apa, filtrata prin intermediul sistemelor noastre profesionale. Astfel ai siguranta calitatii, precum si a sanatatii tale si a echipei tale.