Bucuresti, Romania

4 elemente care asigura o apa pura, bauta in completa siguranta la birou

Stiai ca e suficient ca o singura persoana care sufera de raceala, viroza, infectie, sau cineva care nu stie ca are virusul COVID-19, sa atinga duza de distributie a unui dispenser de apa cu sticla sau cu paharul pentru a risca contagiunea? Persoana poate chiar atinge dozatorul cu mainile fara sa-si dea seama, iar scenariul acesta este mai comun decat crezi. Din fericire, exista tehnologii moderne prin care te poti asigura ca dispenserul de apa este igienic la exterior, iar apa din interior este pura si sigura de baut.

Cu dispenserele de apa care incorporeaza functionalitatea intuitiva “hands-free” nu mai este nevoie sa atingi butoanele sau ecranul, ceea ce reduce considerabil riscul raspandirii virusilor intre utilizatori. Dispenserele Waterlogic, de exemplu, incorporeaza tehnologii de filtrare, purificare si antimicrobiene superioare pentru ca tu si angajatii tai sa va bucurati de o apa pura si sigura. Tehnologia Firewall de Purificare UV® si Tehnologia Antimicrobiana Biocote®, sunt certificate NSF/ANSI 55 cu clasa A pentru ca asigura un nivel excelent de protectie impotriva bacteriilor.

Ce asigura puritatea si siguranta servirii? 

Filtrele de inalta performanta elimina gusturile si mirosurile neplacute

Filtrele noastre de carbon de inalta calitate indeparteaza sedimentele, clorul si alti contaminanti, neutralizand gusturile si mirosurile neplacute din apa, dar fara sa inlature si mineralele naturale, benefice pentru sanatate.

Tehnologia Firewall® purifica apa pana la 99,99%

Spre deosebire de alte modele de purificatoare alimentate de la reteaua de apa, tehnologia noastra brevetata Firewall® purifica temeinic apa in tot circuitul acesteia, pana la duza de distribuire. Acest lucru previne contaminarile cu bacterii precum Legionella, Salmonella, E.coli, sau cu virusi precum Hepatita.

Mai mult, tehnologia Firewall® a fost confirmata si ca fiind 99,99% eficienta in eliminarea COVID-19 din apa potabila. De aceea, purificatoarele Waterlogic Firewall® sunt primele din lume certificate ca fiind COVID-Secure. Citeste mai multe aici.

BioCote® elimina microbii cu pana la 99,5% in decurs de 2 ore

Protectia antimicrobiana incorporata BioCote®, cu ioni de argint, impiedica dezvoltarea bacteriilor pe aparate si in jurul zonei de distribuire a apei, reducand astfel potentialul de contaminare incrucisata. Aceasta tehnologie distruge pana la 80% din germeni in 15 min de la infestarea zonei si peste 99% dintre culturile microbiene in maxim 2 ore de la contaminare, nepermitand multiplicarea sau reproducerea acestora.

Pedale ergonomice, pentru o experienta “hands-free”

Pedalele se pot adauga oricariu model de purificator de podea Waterlogic , impreuna cu stickere si brosuri care sa le reaminteasca utilizatorilor sa pastreze dinstanta sociala si masurile de siguranta. Sistemul hands-free le ofera angajatilor acces la apa purificata fara ca ei sa fie nevoiti sa atinga cu mainile dispenserul, fiind ideal pentru folosire intensa.