Bucuresti, Romania

Purificatoarele Waterlogic Firewall® elimina COVID-19 in proportie de 99,999%

Tot mai multe companii sunt preocupate sa isi mentina spatiile de lucru COVID-Secure. Fie ca vorbim de firme care si-au continuat activitatea in perioada pandemiei, sau de cele care pregatesc terenul pentru intoarcerea la birou, felul in care companiile asigura lucrul intr-un spatiu sigur este o preocupare reala. Iar dispenserele de apa COVID-Secure sunt in topul listei de “must haves” pentru birourile care mentin standarde inalte de igiena.

Pentru a limita riscul de imbolnavire si pentru a proteja angajatii care vin la birou de coronavirus companiile trebuie sa:

  • efectueze o evaluare a riscului COVID-19
  • dezvolte proceduri riguroase de curatare, spalare a mainilor si igiena
  • ofere conditii pentru mentinerea distantei sociale de 2 m

Stim deja ca dispenserele de apa de generatie mai veche, cu numeroase puncte de atingere (in timpul manipularii sau utilizarii), pot prezenta un risc cresut de raspandire a mai multor tipuri de virusi si bacterii, nu doar a COVID-19.

Dar cum ramane cu dispenserele de ultima generatie?

Purificatoarele de apa Waterlogic Firewall® au fost supuse mai multor teste independente, iar rezultatele sunt imbucuratoare. Tehnologia de purificare cu raze UV-C a fost riguros testata impotriva formei umane a COVID-19 de catre o echipa de microbiologi de la Universitatea din Arizona condusa de Dr. Gerba, cunoscut la nivel international pentru metodologiile sale de detectare a agentilor patogeni in apa si alimente.

Rezultatele testelor dovedesc fara dubiu eficacitatea purificatoarelor Waterlogic Firewall® impotriva formei umane a COVID-19.

„Am testat Waterlogic Firewall si pot confirma ca elimina COVID-19”, a declarat Dr. Charles P. Gerba, de la Centrul de Tehnologie Durabila pentru Apa si Energie, Universitatea Arizona.

Tehnologia Firewall® de brevetata de Waterlogic este recunoscuta deja pentru capacitatea sa de a purifica apa de virusi pana la 99,99% si de bacterii pana la 99,9999%.

Acum Firewall® a fost confirmata si ca fiind 99,999% eficienta in eliminarea COVID-19 din apa potabila.

Cum au fost testate purificatoarele Waterlogic Firewall®?

In laboratorul de microbiologie al Unversitatii Arizona au fost efectuate teste pe doua unitati cu tehnologia Firewall®, fiecare contaminate cu o doza de apa care contine tulpina COVID-19.

Pentru a face testul in apa, 1ml de solutie concentrata cu aproximativ 100.000.000 de colonii de virus a fost adaugat la 1 litru de steril apa de la robinet declorurata (fara bacterii si fara clor).

Aceasta solutie a fost adaugata la rezervorul de apa ca apa influenta. Pentru Unitatea 1, concentratia medie a virusului in rezervorul de apa a fost de 186.000 de colonii / ml. Pentru Unitatea 2, concentratia medie de virus in rezervorul de apa a fost de 310.000 colonii / ml.

Testele au fost efectuate cu doze de agent patogen COVID extrem de mari.

Probele de apa tratate cu Firewall® au aratat o reducere medie a coloniilor de peste 5 log (99,9998%).

Aceste rezultate demonstreaza ca Firewall® este eficient in inactivarea formei umane a tulpinii COVID-19, cu o reducere a agentului patogen de peste 99,999%.

Cum functioneaza tehnologia Firewall®:

Conductele de apa neprotejate expun apa la riscul de a fi infectata de virusi si bacterii din exterior.

Firewall® dezinfecteaza apa de la reteaua principala prin raze UV-C, pe masura ce apa trece prin spirala cu dublu helix. Orice agent patogen prezent in apa este apoi dezactivat, deoarece ADN-ul sau se deterioreaza permanent si astfel devine inofensiv.

Recipientele contaminate pot fi si ele un vehicul pentru contaminarea incrucisata externa, deoarece virusii pot fi transferati cu usurinta de la un utilizator la altul.

Lumina intensa UV-C actioneaza si ca o bariera puternica, oprind virusii si bacteriile sa patrunda in sistem si igienizeaza duza de dispersie a apei pentru a preveni contaminarea incrucisata intre utilizatori.

Firewall® creeaza practic o bariera in care virusul este oprit si neutralizat fara nicio sansa de a patrunde in sistem sau de a contamina apa din sticla.

Descopera gama noastra de purificatoare COVID-Secure.