Bucuresti, Romania
Abonament cafea pentru birou

Beneficiile unui abonament de cafea pentru biroul tău

În articolul următor vom explora beneficiile unui abonament de cafea pentru birou și de ce ar trebui să iei în considerare un astfel de serviciu în noul an.

  1. Nu rămâi niciodată fără cafea

Cafeaua cumpărată din magazinele de specialitate este o alegere bună pentru birou sau pentru alte spații de lucru. Din păcate, acest tip de cafea stă pe rafturile magazinelor timp îndelungat, aspect ce îi poate afecta calitatea. Odata prajită, cafeaua emană dioxid de carbon, dar pe măsură ce stă pe rafturile magazinului își poate pierde și aroma. Deși există ambalaje cu vacuum, ce pot menține aroma cafelei mai mult timp, cu un abonament de cafea ești sigur că primești mereu cafea fresh, de cea mai înaltă calitate.

  1. Cafeaua este livrată convenabil chiar la ușa ta

Chiar și celor mai organizați dintre noi li se poate întâmpla să uite să cumpere cafea. Fie varietatea de sortimente din supermarket nu este pe placul tău, fie pur și simplu uiți să adaugi cafeaua pe lista ta de cumpărături.

Cu un abonament de cafea elimini acest stres, primind cele mai fresh sortimente chiar la ușa ta, ori de câte ori ai nevoie. Îți poți alege singur frecvența cu care să îți fie livrată cafeaua, așa că vei fi sigur că nu vei rămâne niciodată fără băutura preferată. În prezent, există mai multe companii ce oferă abonamente cafea birou sau acasă, așa că vei avea întotdeauna de unde alege.

  1. Cel mai bun raport calitate-preț

Deși este o preconcepție, un abonament de cafea nu te va costa mai mult decât dacă ai alege să cumperi pungi de cafea sau câte un pahar în fiecare zi din shop-urile de specialitate. Cu un abonament de cafea primești cafea de specialitate birou sau acasă la un cost mai redus sau la oferte  potrivite oricărui buget.

  1. Varietate mare de cafea

Cafeaua pe care o găsești în supermarket este de obicei cafeaua care are cel mai mult succes comercial, cea care este cumpărată de cei mai mulți clienți și care aduce cel mai bun profit retailer-ului. Cu un abonament de cafea ai garanția că poți alege din mai multe sortimente de cafea sau blend-uri speciale, astfel că poți ajusta abonamentul în funcție de preferințele tale și colegilor.

  1. Creezi un spațiu de lucru mai plăcut la birou

De câte ori nu s-au luat decizii “la cafea”? Câte discuții interesante și productive între colegi nu au avut loc cu o cafea în față? Un abonament de cafea și un aparat precum espressoare premium pentru birou fac minuni pentru moralul angajaților, mai ales în această perioadă, când din ce în ce mai mulți angajați se întorc la birou.

Tu ai alege un abonament de cafea pentru biroul tău?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *